Iedema nu ook in Tiel


Iedema nu ook in Tiel
02-02-2016 8:30

Iedema Projectstoffeerders, een familiebedrijf dat in 1986 werd opgericht in Appelscha, heeft een volgende stap gezet in haar streven naar landelijke dekking. Nadat de broers Wybe en Roelke Iedema eerder al uitbreidden met vestigingen in Zwolle en Wateringen, openden zij onlangs ook een vestiging in Tiel.

Vestigingsmanager in Tiel is Victor Lommers, een 'ervaren rot in het stofferingsvak' en iemand met een sterk netwerk in Zuid-Nederland, waarmee hij de Friese broers volgens een woordvoerder prima aanvult. "Groei is voor Iedema geen doel op zich, maar stelt de stoffeerder in staat dichter bij haar opdrachtgevers te zitten en hen sneller en beter te bedienen. Minder reistijd, meer flexibiliteit, meer aandacht."

“Een regionale aanpak is voor ons dé manier om persoonlijk contact met onze klanten te onderhouden” zegt Wybe Iedema. “We hebben gekozen voor relatief kleine filialen met één eindverantwoordelijke persoon, die van het hele proces op de hoogte is, tot in de kleinste details. Victor Lommers heeft veel kennis en ervaring en – misschien nog wel belangrijker – dezelfde gedrevenheid als wij om de beste te willen zijn. Wat zich voor de klant vertaalt in: de beste oplossing krijgen. Met de opening van de vestiging in Tiel zitten we nu ook in Zuid-Nederland dichtbij de klant.”

Iedema Projectstoffeerders is specialist in het leggen van vloeren en aanbrengen van raambekleding, inclusief binnenzonwering. Zij doen dat voor de sectoren zorg, onderwijs, overheid en kantoren. De nieuwe vestiging van Iedema Projectstoffeerders is te vinden aan de Edisonstraat 25 in Tiel.

www.iedemaprojectsoffeerders.nl

Deel op Social Media  

<< February 2016 >>
MonTueWedThuFriSatSun
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
29

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >