Akoestisch en visueel comfort: In-Zee


Akoestisch en visueel comfort: In-Zee
09-10-2016 9:00

(Advertorial)


Wat doe je met een ruimte? Beter gezegd: wat doet een ruimte met jou?

De inrichting van een ruimte vervult een belangrijke rol in de beleving van werk, onderling contact en persoonlijk welzijn. In-Zee zorgt voor de visuele en akoestische inrichting van ruimtes, zonder de functie van die ruimtes uit het oog te verliezen.

In-Zee is niet alleen gespecialiseerd in het ontwerpen, produceren en verwerken van wandbekleding, (raam)folies en verlichtingselementen maar ook in akoestische wanden, ruimtedelers plafondeilanden en meubels.

Akoestisch comfort
Iedereen heeft het wel eens ervaren: een prachtig ingerichte ruimte waar een gesprek voeren onmogelijk is. Telefonerende collega's, spontaan overleg tussen kantoorgenoten, apparatuur die aanstaat: werknemers krijgen heel wat geluid te verduren op de werkvloer.

In kantoorgebouwen kan geluid, of beter gezegd slechte akoestiek, een bron van ergernis zijn. Of erger nog, van invloed zijn op de bedrijfsresultaten, de productiviteit en het welbevinden van het personeel.

Of het nu gaat om kantoren, ziekenhuizen, restaurants of openbare ruimtes: ruimtes zijn belangrijk en een goed geluidklimaat is essentieel voor iedere ruimte.

De akoestische producten van In-Zee absorberen geluid. De wanden, plafondeilanden, ruimtedelers en meubelelementen zijn gevuld met gerecyclede kledingstukken en bevatten 80% katoen. Ze brengen het geluidsniveau naar beneden, ze verlagen de nagalm en verbeteren zo de akoestiek.

Goede akoestiek is van groot bedrijfsbelang, het maakt het voor werknemers mogelijk om geconcentreerd te werken, verstaanbaar te telefoneren en een rustig gesprek te voeren.
In-Zee brengt intimiteit en geborgenheid in een hectische omgeving.

Visueel comfort
Het kantoor is het middelpunt van ons werkende leven, we brengen hier meer tijd door dan waar dan ook. Naast de fysieke plek waar we werken, overleggen en lunchen, biedt het kantoor dé kans om werknemers te inspireren en informeren.

De werkruimte vormt dan ook het mooiste canvas om de identiteit van de organisatie persoonlijkheid en karakter mee te geven. Een positieve beleving van deze werkruimte zorgt voor betrokken werknemers die productiever zijn en zich beter voelen.

De 'Branded Workspace' heeft een positieve invloed op de waarde van de organisatie, werknemers zijn trots op hun werkplek, het klantcontact  verbetert, en bezoekers “beleven” de filosofie, normen en waarden waar de organisatie voor staat.

Om de cultuur, missie en visie van de organisatie te vertalen in het interieurontwerp luisteren we aandachtig naar uw wensen. We denken met u mee en vertalen uw kernwaarden in visuals en een (grafisch)ontwerp.

In-Zee adviseert uitgebreid over de grafische mogelijkheden om een ruimte optimaal aan te laten voelen en levert wallcovering, folies, stoffen, lampenkappen en signing op maat.
Op die manier wordt de identiteit van de organisatie opgenomen in de werkplek en is deze voor iedereen te zien.

In-Zee. Visueel en akoestisch comfort.

www.in-zee.nl

 
 
<< October 2016 >>
MonTueWedThuFriSatSun
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >