Tarkett en Desso op glad ijs


Tarkett en Desso op glad ijs
22-02-2017 8:00

Vloerfabrikanten Tarkett en Desso hebben zich op glad ijs begeven. Afgelopen woensdag ontvingen zij ruim honderd relaties in Thialf in Heerenveen.

Koning Willem-Alexander opende op 27 januari het vernieuwde ijsstadion in Heerenveen. Een project waar Tarkett en Desso als hoofdleverancier zeer trots op zijn. Er ligt meer dan 10.000 vierkante meter aan vloeren, uit verschillende collecties van de vloerfabrikanten. Zij lieten afgelopen woensdag de kracht van een multi-portfolio aan vloeren in de praktijk zien. Het gaat hierbij niet over de vloer als middelpunt van de belangstelling, maar als onderdeel van het geheel.

Arek Verhees, Sales & Marketing Director Tarkett: “Eigenlijk zijn we dagelijks allemaal bezig met sfeer en uitstraling. Dat begint’s morgens al bij het uitkiezen van kleding tot aan de keuze van een auto. We willen ons prettig voelen in de kleren die we aan hebben en de auto waarin we rijden. Dit geldt ook voor de ruimtes waarin we ons bevinden. Het gaat niet om dat stukje vloer, maar om het gevoel en de beleving die men daarmee creëert, een die bijdraagt aan de herinnering in iemands leven.”

Ruim honderd relaties van Tarkett & Desso kwamen op 15 februari naar Thialf waar de dag van start ging met een schaatsclinic door Hein Vergeer en Annamarie Thomas. Voor de relaties die Thialf op een andere manier wilden beleven stond er een rondleiding op het programma. Later op de dag konden de genodigden lezingen bijwonen van Hein Vergeer en Meindert Bos.

Vergeer blikte terug op zijn schaatscarrière waar hij op zijn hoogtepunt tweevoudig Wereld- en Europees kampioen allround schaatsen werd in 1985 en 1986. Hij projecteerden zijn anekdotes op het bedrijfsleven en motiveerde zijn publiek om de juiste signalen binnen het bedrijfsleven op te vangen en daarop te anticiperen: “Als je doet wat je deed, krijg je wat je kreeg.”
Meindert Bos gaf een preview van zijn trendvisie 2017 dat hij ieder jaar met zijn collega Alex Speelman schrijft. In deze trendvisie kijken ze naar de beïnvloeders van de trends en de trends voor de komende tijd in kleur, materiaal, vorm en details.

Gedurende de gehele dag was er volop gelegenheid tot netwerken. Er vond een mooie kruisbestuiving plaats van architecten, stoffeerders en eindgebruikers. Tevens werden er vier collecties van Tarkett en Desso op een voetstuk geplaatst in twee categorieën: Responisble en Inspiration. De eerste non-pvc collectie van Tarkett, iQ One en de Cradle-to-Cradle Gold Collectie van Desso vallen onder de eerste noemer. Desso’s Jeans en Tarkett’s iD Inspiration nodigen uit tot inspiratie. 

“Tijdens de relatiedag lieten we inspiratie en beleving samenkomen en zijn we samen met onze relaties in de beleving van het vernieuwde Thialf stadion gedoken”, aldus Arek Verhees. Tarkett en Desso spreken van een succesvolle relatiedag.

www.tarkett.com

Deel op Social Media<< February 2017 >>
MonTueWedThuFriSatSun
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >