Estillon lid van Quietroom-label


Estillon lid van Quietroom-label
11-07-2017 8:30

Estillon officieel partner van Quietroom-label voor hotels.Het Kenniscentrum Geluidsisolatie (KGI) introduceerde het Quietroom-label Concept. Dit is het eerste en enige objectieve keurmerk voor hotels op gebied van geluidsisolatie. 

"Met het Quietroom-label creëren hotels meerwaarde richting hun gasten", aldus een woordvoerder van Estillon. "Zij krijgen namelijk de garantie op een 'stille' kamer. Maar ook vastgoedeigenaren hebben met dit certificaat een streepje voor in de verkoop van hun panden aan hotelketens."

Voordat een hotel een aantal sterren toegekend krijgt, moet het voldoen aan de voorwaarden die daarvoor per land gesteld zijn. Echter, voor het geluidscomfort gelden geen richtlijnen. Door het Quietroom-label, wil het KGI dit veranderen. Om te bepalen binnen welke klasse een hotelkamer valt, verricht het KGI geluidsmetingen wat betreft lucht-, contact- en installatiegeluid. Als de kamer nog niet aan de eisen van het Quietroom-label voldoet, geeft het KGI advies wat er moet gebeuren om wel aan dit label te voldoen. 

Om dit hoge niveau van geluidscomfort te realiseren, kan het KGI, bij renovatie of nieuwbouw, producten van verschillende leveranciers adviseren. Eén van deze leveranciers is Estillon, die zich naar eigen zeggen inmiddels bewezen heeft op het gebied van akoestiek- en contactgeluidverbetering. "Estillon is specialist in ondervloeren en een toonaangevende speler in de hospitality branche." Naast Estillon worden onder andere Forbo Flooring Systems en Fermacell ook geadviseerd door KGI.

www.estillon.com
 

Deel op Social Media
<< July 2017 >>
MonTueWedThuFriSatSun
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >