Armstrong presenteert 'naadloze akoestiek'


Armstrong presenteert 'naadloze akoestiek'
08-11-2017 8:30

Plafondfabrikant Armstrong Ceiling Solutions wil met zijn gespecialiseerde plafondoplossingen een positief verschil maken in de leefomgeving van mensen. De introductie van Eleganza Naadloze akoestiek draagt daar volgens het bedrijf zeker aan bij.

Eleganza Naadloze akoestiek zorgt volgens Armstrong Ceiling Solutions voor een volledige plafondoplossing. "Door de 100 procent naadloze afwerking straalt het plafond luxe uit en vormt het een geheel", aldus het bedrijf. "Met de akoestische absorptie klasse A heerst een aangename akoestiek in de ruimte."

Volgens sales director Jelrik Engbersen is de vraag naar monolithische plafonds groot: “Vooral architecten en hun opdrachtgevers tonen belangstelling. Deze plafondoplossing creëert een luxe en moderne uitstraling en dat is met name voor bijzondere projecten gewenst. Denk aan musea, restaurants, designkantoren of woonvilla’s."

‘’Door het gebruik van de gebruikelijke gipsplaatplafonds ontstaat er een lange nagalmtijd en daardoor een onaangename akoestische omgeving”, zegt Engbersen. “Samen met Pennings Akoestiek zijn wij dit probleem te lijf gegaan en zijn we op zoek gegaan naar een oplossing; met Eleganza als resultaat. Design en akoestiek: dat biedt Eleganza."

Het plafond voldoet volgens de fabrikant aan zowel de esthetische eisen, als de wensen vanuit de klant op het gebied van akoestiek en leefbaarheid. Engbersen: “We hebben al een aantal mooie projecten kunnen realiseren. Zoals Waterschap Delfland, Hotel Van De Valk Breda en Naadloos Akoestisch Bouwlab Rosmalen. Stuk voor stuk met verschillende doeleinden, maar waar een strak, monolithisch plafond én een goede akoestiek meer dan gewenst is.”

Armstrong Ceiling Solutions is onderdeel van Armstrong World Industries en is wereldwijd actief op gebied van hoogwaardige akoestische plafondsystemen. Armstrong biedt een uitgebreid aanbod van innovatieve designoplossingen van plafonds in mineraal, metaal en hout. Architecten, montagebedrijven en opdrachtgevers vinden Armstrong Ceiling Solutions een deskundige partner. De bedrijfsstrategie is gericht op duurzaamheid en innovatie. 

www.armstrongceilings.com


Deel op Social Media
<< November 2017 >>
MonTueWedThuFriSatSun
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >