Tarkett neemt Lexmark Carpet Mills over


Tarkett neemt Lexmark Carpet Mills over
05-09-2018 8:30

Vloerfabrikant Tarkett neemt het Amerikaanse Lexmark Carpet Mills over. Met de overname van Lexmark, producent van tapijten voor de hospitalitysector, wordt Tarkett naar eigen zeggen één van de grootste aanbieders voor dit segment in Noord-Amerika.

Lexmark is een gerenommeerd vloerenmerk binnen de Amerikaanse hospitalitysector. Dit sluit volgens Tarkett perfect aan bij de Europese positie van Tarkett, waar Desso met zachte vloeren al een vooraanstaande rol vervult in de hospitalitysector. "Met het overnemen van Lexmark kunnen we het aanbod in dit segment in Amerika verder versterken, aangezien ze toegang zullen hebben tot Tarketts bredere productportfolio", aldus Glen Morrison, CEO van Tarkett.
 

"We zijn zeer verheugd om ons aan te sluiten bij Tarkett, met wie we dezelfde visie en ondernemingswaarden delen, evenals een sterke toewijding om klanten te voorzien van oplossingen die zijn ontworpen om aan een breed scala van behoeften te voldoen”, aldus Paul Cleary, CEO van Lexmark. “Binnen de Tarkett-groep zullen we onze klanten en partners niet alleen een grotere keuze aan producten kunnen aanbieden, maar ook een nog sterker aanbod.”

De transactie zal naar verwachting voor het einde van dit jaar worden afgerond, onder voorbehoud van goedkeuring door de regelgevende instanties en andere gebruikelijke afsluitingsvoorwaarden.

www.tarkett.nl


Deel op Social Media<< September 2018 >>
MonTueWedThuFriSatSun
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >