Nieuws


25-08-2017 8:30

De kwaliteit van huisvesting van onderwijsgebouwen staat sterk in de belangstelling. Daarom organiseert Forbo op donderdag 16 november 2017 alweer voor de zesde keer een Kennisdag, speciaal voor betrokkenen in onderwijshuisvesting.

De dag staat in het teken van het delen van kennis, het opdoen van inspiratie en het bijpraten met vakgenoten en collega’s. "In de ochtend is er de mogelijkheid om een rondleiding te krijgen in onze fabriek om het geavanceerde productieproces van Marmoleum van dichtbij te bekijken. In de middag staan enkele sprekers uit het onderwijsveld met interessante verhalen op het programma."

www.forbo-flooring.nl/onderwijs
 

Deel op Social Media
25-08-2017 8:30

De beursformule Architect@Work is uiterst succesvol. Behalve de edities in Kortrijk en Rotterdam staat er ook een aflevering in (onder meer) Parijs op de rol. Op 21 en 22 september geeft onder meer het belgisvje bedrijf Print Acoustics acte de présence. Een woordvoerder geeft tekst en uitleg bij de beursdeelname.

Wat zijn de overwegingen geweest voor Print Acoustics om aan Architect@work deel te nemen? 

"
Het product ‘Architect@Work’ is intussen uitermate gekend bij alle architecten wereldwijd. De edities vormen als gespecialiseerde vakbeurs voor de architect en de interieurarchitect dé vitrine voor de innovatieve producten die op de geïntroduceerd worden of binnenkort op de markt zullen komen. Een architect heeft weinig of geen tijd om beurzen en evenementen te bezoeken. Toch zijn ze veelgevraagde gasten. Onderzoek heeft aangetoond, dat de (interieur)architect echter wel tijd maakt voor een bezoek aan Architect@Work, omdat ze binnen een ‘smart concept’ op een beperkte oppervlakte alleen maar met innovatieve producten kennismaken. Dat geldt net zozeer in Nederland en Frankrijk, waar de beurzen in Rotterdam en Parijs zeer succesvol waren voor ons. Wij merken dat architecten lang na de beurs nog stalen en informatie blijven vragen, wat toch bewijst dat ons product voor hen een toegevoegde waarde is en zo opgemerkt wordt op een type beurs, waar innovatie centraal staat."

Zijn er speciale producten die u op Architect@work zal tonen aan de vakwereld?

"De akoestisch dempende panelen van Print Acoustics absorberen de storende geluiden in een ruimte. Door de verminderde reflectie gaan de nagalmtijd en – niveau dalen. We focussen ons met deze producten niet alleen op de Belgische markt, maar richten ons ook op het dichte en verre buitenland. Op vlak van ontwikkeling hebben we de laatste maanden niet stilgezeten. Het resultaat is een vernieuwde, uitgebreide collectie met meer dan 30 verschillende producten. Op Architect@Work in Parijs wij echter vooral de klemtoon leggen op het type Flex Acoustics, een kras- en stootvaste geluidsabsorberende oplossing voor gebogen wanden en elementen."

Wat zijn uw verwachtingen van Architect@work en wanneer is deze vakbeurs volgens u geslaagd?

"Architect@Work in  Parijs is heel belangrijk voor de verdere ontwikkeling van Print Acoustics. Op die beurzen kunnen we niet alleen onze innovaties aan een gericht publiek van architecten, interieurarchitecten en professionelen voorstellen, maar we krijgen van hen ook waardevolle informatie, die de basis vormt voor eventuele lichte aanpassingen aan de producten of de ontwikkeling van nieuwe oplossingen. Op korte tijd hebben we al heel wat mooie referentieprojecten in de meest uiteenlopende toepassingen gerealiseerd. Daarbij werkten we ook steeds nauw samen met bekende en minder gekende architecten en installateurs. We willen de naam Print Acoustics verder versterkt in de markt zetten en de architecten en professionele verwerkers inspireren met onze akoestische producten. We blijven ons succesvol concept trouw. Op onze stand zullen we net zoals op de voorbije edities van de beurs niet alleen onze producten presenteren, maar vooral ook bewijzen, dat ze echt werken. De bezoekers kunnen in een nis, uitgerust met akoestisch dempende wanden, plafonds en kastdeuren, stappen en zo zelf de invloed van de producten ervaren. Als we op die manier de aandacht van de (interieur)architecten kunnen trekken en hen een bron van inspiratie en kennis voor hun huidige en toekomstige projecten kunnen geven, zullen we opnieuw van een succesvolle beurs kunnen spreken."

www.printacoutics.be


Deel op Social Media<< August 2017 >>
MonTueWedThuFriSatSun
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >