Nieuws


14-02-2018 8:00

Goed nieuws voor Triplaco Print Acoustics. het belgische bedrijf sleepte in Londen de zogenoemde Surface Design Award. de prijs werd in de wacht gesleept voor het product Zumi Soundscapes.

De prijs werd uitgereikt in het kader van de beurs Surface Design in Londen. Zumi Soundscapes werd geselecteerd uit 80 projecten uit zestien verschillende landen. Het product werd geroemd vanwege het progressieve design en het innovatieve materiaalgebruik.

www.printacoustics.be
www.triplaco.be

 


Deel op Social Media14-02-2018 8:30

De Belgische producent van hoogwaardige raamdecoratie Inside (geen relatie met dit tijdschrift/kennissite) en de Nederlandse trendsetter op het vlak van krijt- en kalkverf Pure & Original, lanceren samen een stoffencollectie. De stoffen die Inside op de markt zal brengen zijn gebaseerd op het rijke kleurenschema van Pure & Original.

Inside maakt al geruime tijd furore binnen de interieurbranche dankzij hun innovatieve maar ook hyperactieve aanpak. Zo lanceerden ze in het begin van 2018 reeds een collectie stoffen van de hand van de Nederlandse topdesigner Remy Meijers. Uit goede bron werd vernomen dat er nog minstens één topdesigner is die een collectie zal lanceren samen met Inside, later dit jaar. 

De sterke internationale aanwezigheid van Pure & Original zal ook Inside toelaten om zich verder te ontplooien in Europa. Pure & Original werd 10 jaar geleden opgericht door de Nederlander Erwin Floor en wordt wereldwijd in meer dan 20 landen verkocht. In de fabriek in België maakt Pure & Original zelf haar kleuren. Inspiratie wordt gehaald uit de natuur, steden, kunst en mensen; en creëren hiermee de nieuwste kleuren voor Pure & Original.


 

14-02-2018 8:31

Uzin Utz Nederland (voorheen Unipro) is eigenaar geworden van zowel Forinn als Bosgoed Groothandel. De beide bedrijven zullen per direct worden aangestuurd door Harry Elshof, die als directeur van Bosgoed Groothandel, ruime ervaring heeft binnen de branche en klanten en producten goed kent. Voorlopig zullen de bedrijven ongewijzigd en los van elkaar functioneren.
 

Forinn en Bosgoed zijn onderdeel van Uzin Utz Nederland, maar zullen onafhankelijk van Uzin Utz Nederland in de markt opereren. Harry Elshof zal als directeur/aandeelhouder de komende tijd onderzoeken waar synergie behaald kan worden, met als doel de dienstverlening van beide groothandelsbedrijven te optimaliseren. Richard Bosveld, de huidige directeur van Forinn, concentreert zich verder op zijn andere bedrijf, Estillon, waarmee hij internationale groeiplannen heeft.

Door deze overname ontstaat een groothandelscombinatie met landelijke dekking en vestigingen op strategische locaties. Hierdoor zal de groothandel nog beter in staat zijn om aan de verwachtingen van hun klanten te voldoen.

 


Deel op Social Media
<< February 2018 >>
MonTueWedThuFriSatSun
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >