Dynamisch ophangsysteem van Artiteq


Dynamisch ophangsysteem van Artiteq
01-11-2019 8:00

Een esthetische en tegelijkertijd functionele toevoeging in de kantooromgeving anno 2019. Het nieuwe Artiteq Imagine It concept geeft de mogelijkheid om inspirerende tijdschriften en (vak)bladen op te hangen én informatie te presenteren met behulp van transparante displays; het systeem wordt op een aantrekkelijke manier onderdeel van het kantoor. Imagine It is veelzijdig inzetbaar doordat je de keuze hebt uit twee concepten: Imagine It Magazines en Imagine It Smart Pockets.Weg met de stapel tijdschriften!
Imagine It Magazines: een ophangsysteem voor tijdschriften (weg met die stapel!) als roomdivider of scheidingswand of gewoon als in het oog springend meubelstuk. Het mooie van dit systeem is dat het onopvallend aanwezig is dankzij het minimalistische design. Presenteren wordt onderdeel van het interieur. Stijlvol. Praktisch. Perfect.Flexibel documenten presenteren
Imagine It Smart Pockets: het meest flexibele systeem voor het presenteren van sfeerbeelden, documenten of productfoto’s. Varieer met de indeling en formaat. De dubbelzijdige pockets zijn er in een A3 en A4 uitvoering en zijn voorzien van een subtiele inkeping aan de zijkant waarmee de inhoud makkelijk vervangen kan worden. Een bijzonder esthetische keuze die samenvloeit met interieurontwerp en design.Imagine It bestaat uit twee smalle kabels die horizontale rails met elkaar verbindt. Deze zijn in hoogte verstelbaar waardoor je direct een andere uitstraling creëert. De rails zijn er in 99 centimeter, 133 cm en 166 cm, voor respectievelijk drie, vier of vijf tijdschriften/smart pockets. In stijlvol zwart of industrieel aluminium.

Stijlvol en praktisch
Het systeem is aan het plafond te bevestigen middels bijgeleverde plug en schroef of kan er gekozen worden voor een magnetische ophanging tegen een stalen wand of balk.“Imagine It is een fantastische oplossing voor de inrichting van kantoren. Het leent zich daarnaast perfect voor elegante presentatie in winkels, showrooms, experience centra, de makelaardij, de reisbranche en horeca”, aldus Artiteq.Over Artiteq
Als productspecialist op het gebied van ophangconcepten, ontwikkelt Artiteq flexibele ophangsystemen voor allerlei wanddecoraties. Een schilderij ophangsysteem bestaat uit een ophangrail met ophangdraden en haken. De montage kan aan het plafond en aan de wand. “Wij garanderen een veilige, maar ook flexibele manier om wanddecoraties op te hangen”, beklemtoont de productspecialist. 

www.artiteq.com


Deel op Social Media
<< September 2019 >>
MonTueWedThuFriSatSun
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >