Domotex 2010


Domotex 2010
06-12-2009 23:04


De Balta Group, wereldmarktleider in vloerbekleding, zal prominent aanwezig zijn op Domotex 2010 in Hannover, de belangrijkste internationale vakbeurs voor vloerbekleding die plaatsvindt van 16 tot 19 januari 2010. Alle divisies van Balta - Balta Rugs, Balta Broadloom, ITC en Balterio - tonen er hun nieuwste producten, waarmee ze aantonen dat de Balta Group blijft investeren in nieuwe technologieën en design.

De stands van Balta Rugs, Balta Broadloom en ITC bevinden zich in Hal 6, stand A30 en C 42 - Balterio heeft een stand in Hal 7, stand C28.

Balta Broadloom ziet Domotex als het ideale internationale forum om een breed gamma aan nieuwe collecties te introduceren. Op de volgende beurs in Hannover zal Balta de aandacht vooral vestigen op een serie nieuwe geweven producten, wolfrisé's en shaggy's. De drie blikvangers zijn: Vintage Wilton: een spannende collectie stijlvolle klassieke dessins in geraffineerde, natuurlijke kleuren. Perfect Match: een trendy wolcollectie die effen kleuren combineert met gestreepte dessins. Heather Twist: een Stainsafe PP saxony-tapijt vervaardigd uit meerkleurig garen en beschikbaar in verschillende gewichtsklassen.

ITC, de grootste all-round leverancier van polyamide kamerbreed tapijt in West-Europa, legt in 2010 de nadruk op creativiteit en design. 2010 brengt nieuwe kleurcomposities, nieuwe 3D-structuren en nieuwe nuances. Op Domotex 2010 zal ITC een grote variatie aan nieuwe producten presenteren in alle segmenten, maar ook mogelijke nieuwe designs voorstellen voor projecten voor de toekomst die gebaseerd zijn op innovatieve technologieën.

Het landschap van Balta Rugs zal in 2010 gekenmerkt worden door nieuwe combinaties van garens en kleuren in combinatie met speciale weefconstructies en dessins. Tijdens de Domotex-beurs laat Balta Rugs een grote variatie van nieuwe productgamma's zien.

Balterio, een van de snelst groeiende laminaatproducenten ter wereld, legt in 2010 de nadruk op mode en innovatie. De laminaatmarkt wordt steeds modebewuster. Daarom presenteert Balterio op Domotex 2010 een groot aantal nieuwe decors in trendy designs en met innovatieve en moderne afwerkingen van zowel bestaande als nieuwe collecties. De nieuwe tegelcollectie, Pure Stone, is een typisch voorbeeld van een innovatief laminaatproduct dat veel verder gaat dan imitatiehout. Dit is een belangrijke trend in interieurinrichting waarover u in de komende jaren steeds meer zult horen.

Zie ook:
Parket Vakdagen 2010
Balta zet dak duurzaam in
'Binnenruimte doortrekken naar buiten'
Kleur en hoog-laag-contrasten
Spin Rotterdam
Jules Noten volgt Marcus Billman op
Nadruk op innovaties
Vloerspecialist rondt verhuizing af
Balta Rugs is verhuisd
Vloerbedekkingleverancier goes virtual
Minimalistische look
Robuust tapijt
Tweejarig contract Balta met Bénéteau
Vier kwaliteiten kamerbreed tapijt
 

<< December 2009 >>
MonTueWedThuFriSatSun
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >