Tarkett introduceert nieuwe website


Tarkett introduceert nieuwe website
06-12-2010 9:25

Tarkett, lanceert een nieuwe website. Hiermee wil het bedrijf klanten nog beter van dienst zijn bij het kiezen van de meest geschikte vloerbedekking.

Tarkett heeft eerder in 2010 gekozen voor het implementeren van een nieuwe marketingstrategie. Daarbij staan verschillende segmenten of ruimten centraal met bijbehorende productgroepen. Voor de projectenmarkt heeft Tarkett verschillende segmenten gedefinieerd, die onder te verdelen zijn in de gezondheidszorg, ouderenzorg, onderwijs, huisvesting, warenhuizen en winkels, kantoren en openbare gebouwen, hospitality en leisure, industrie en transport. In ieder segment wordt gekeken naar de specifieke behoeften van de klant.

Naast deze segmenten onderscheidt Tarkett 33 sub-segmenten met meer dan zevenhonderd verschillende ruimtes onderverdeeld in vijf categorieën; doorgangen, functionele ruimtes, administratie en logistiek, patiëntenruimtes en 'natte ruimtes'. Voor elke ruimte wordt een oplossing gegeven op het gebied van functionaliteit, beleving and duurzaamheid. Dit geldt ook voor de consument. Voor iedere woonruimte wil Tarkett een optimale oplossing bieden.

Deze nieuwe marketingstrategie is ook terug te zien op de nieuwe website van Tarkett. Klanten kunnen per segment bekijken welke vloeren Tarkett kan bieden voor de verschillende ruimtes. Daarbij heeft Tarkett de online service verder geoptimaliseerd om de klant nog beter van dienst te kunnen zijn bij het kiezen van de juiste oplossing. Productvergelijkingen die de klant zelf kan maken, uitgebreid zoeken van producten, een vloerencalculator en verschillende aanvragen die de klant kan indienen maken de website klantvriendelijk.

Tarkett realiseerde in 2009 een omzet van van 1,7 miljard euro in innovatieve en duurzame vloerbekleding en sportvloeren. Ongeveer 8.200 medewerkers bedienen dagelijks de klanten van Tarkett in honderd verschillende landen met 28 verschillende productielocaties. Sinds januari 2007 zijn de familie Deconinck (50 procent) en KKR (50 procent) eigenaar van Tarkett.
 

<< December 2010 >>
MonTueWedThuFriSatSun
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >