LichtNL start samenwerking met ewo


LichtNL start samenwerking met ewo
25-02-2017 8:30

Licht NL gaat een samenwerking aan met het Italiaanse verlichtingsmerk ewo. Afgelopen week werden in Tirol de handtekeningen onder de overeenkomst gezet. “Met de geavanceerde terrein- en buitenverlichting van ewo importeert Licht NL het verfijnde Italiaanse straatbeeld naar de Nederlandse en Antilliaanse markt”, aldus een woordvoerder.


Het Italiaanse familiebedrijf ewo is gespecialiseerd in verlichtingssystemen voor publieke plaatsen en stedelijke omgevingen, zoals pleinen, gebouwen, straten en vliegvelden. Het bedrijf staat niet alleen bekend om strakke designs. “ewo staat in onze ogen voor vooruitstrevendheid, creativiteit en hoge kwaliteit”, zegt Theo van der Velden, directeur van Licht NL. “Kwaliteit in alle opzichten. Van een prachtig design tot hoogwaardige techniek.”

Goede buitenverlichting heeft een grote invloed op de manier waarop we als mensen onze omgeving waarnemen. Stations worden veiliger, gebouwen stijlvoller en pleinen gezelliger. Maar de wereld van verlichting verandert voortdurend. De ontwikkelingen gaan snel en de armaturen worden steeds slimmer en milieuvriendelijker. Van der Velden: “ewo is een echte trendsetter op dit gebied. Zelfs het meest grauwe bouwwerk zoals een vliegveld of betonnen brug weet dit bedrijf om te toveren tot een prachtig object. Die kennis en producten halen we graag naar Nederland en de Nederlandse Antillen.”

ewo biedt volgens Van der velden meerdere producten die uniek zijn in Europa. “Bijvoorbeeld qua lenzentechniek hebben ze een ruime voorsprong op de concurrentie. Ook maken ze industriële armaturen, die de meest extreme omstandigheden aankunnen. Denk aan chemische vervuiling, bijtend zout, zware windstoten of elektromagnetische werking. Zulke verlichting komt goed van pas bij onze projecten zoals Maasvlakte II, Raffinaderijen of containerterminals. Waar eigenlijk niet?”


Iedereen kan vanaf dit moment terecht bij Licht NL voor de armaturen van ewo. Onder andere terrein- en buitenverlichting, architectonische verlichting en andere stedelijke oplossingen. “Daarmee breiden we ons assortiment flink uit. En niet alleen dat. Ook maatwerk vanuit Italië is dankzij deze internationale samenwerking mogelijk.”

www.lichtnl.nl

Deel op Social Media<< February 2017 >>
MonTueWedThuFriSatSun
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >