Nieuw kernteam Design bij NSVV


Nieuw kernteam Design bij NSVV
30-08-2017 8:30

De Nederlandse Stichting voor Verlichtingskunde (NSVV) heeft onlangs een nieuw kernteam in het leven geroepen. het kernteam design gaat zich bezighouden met het werkveld lichtontwerp.

"In tegenstelling tot andere (Europese) landen zijn in Nederland professionele lichtontwerpers niet optimaal in het ontwerp- en bouwproces vertegenwoordigd", meldt de NSVV. "Mede daarom krijgt deze discipline in projecten niet altijd de aandacht die het verdient. Daarom hebben we bij de NSVV besloten om een kernteam/kennisgebied Design op te zetten."

Doel van het team is dat lichtontwerp in Nederland uitgroeit tot een erkende ontwerpdiscipline die bij elk project als vanzelfsprekend geïmplementeerd wordt met als doel dat de kwaliteit van licht en verlichting in Nederland verbetert. "Dit is niet alleen in het belang van opdrachtgevers en gebruikers, maar ook van medeontwerpers en teamleden zoals architecten en landschapsontwerpers."

"De visie van het kernteam Design is: Licht is (beleving van) ruimte en draagt significant bij aan veiligheid, comfort en welzijn van onze leefomgeving. Daarom verenigen we alle lichtontwerpers die zich inzetten voor kwalitatief hoogwaardig lichtontwerp in Nederland. Hiermee promoten we lichtontwerp als erkende ontwerpdiscipline in Nederland."

het nieuwe team bestaat uit Geertje hazenberg (secretaris) Siegrid Sigerius, Rienk Visser en Robert Jan Vos.

www.nsvv.nl
 

Deel op Social Media<< August 2017 >>
MonTueWedThuFriSatSun
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >