Unifit brengt Buschfeld op NL-markt


Unifit brengt Buschfeld op NL-markt
04-02-2019 8:30

Nieuws van Unifit. het bedrijf uit Nijkerk brengt sinds 1 januari de producten van het Duitse Buschfeld op de nederlandse markt. "Dat opent voor onze klanten en onze dealers een hele nieuwe wereld aan mogelijkheden", aldus Louk Blok van Unifit. 

“Buschfeld is een gerenommeerde aanbieder van spanningsrails”, vertelt Louk Blok. “Professor Hans Buschfeld heeft de spanningsrail al vele jaren geleden ontwikkeld en op de markt gebracht. Sinds kort is er een interessante uitbreiding van het assortiment; behalve de al jaren succesvolle 12 Volt-spanningsrail, bieden we nu ook een 48 Volt-variant, die onlangs gepresenteerd werd op de Internationale Möbelmesse (IMM) in Keulen. Met het nieuwe product Sense zijn de mogelijkheden veel groter. Dankzij de 48 Volt-oplossing kun je bijvoorbeeld veel langere lijnen maken.”

Sense is door Buschfeld zo ontworpen, dat er diverse esthetische mogelijkheden zijn, die heel interessant zijn voor bijvoorbeeld architecten. "Met deze nieuwe spanningsrail is het mogelijk om een spannende infrastructuur te bouwen. De mogelijkheden zijn echt eindeloos.Je kunt een strakke infrastructuur bouwen met rechte lijnen, maar het is bijvoorbeeld ook mogelijk bochten te maken, of sterstructuren. Het Freestyler-assortiment van Sense bestaat uit veel bijzondere vormen en systeemcomponenten, waarmee elk creatieve idee uit te voeren is.”

Ook voor wat betreft de maximale lengte van de spanningsrail alsmede het aantal lichtpunten dat aan de rail verbonden kan worden zijn de mogelijkheden van Sense indrukwekkend. “De maximale lengte van Sense bedraagt maar liefst 60 meter”, vertelt de Unifit-man. “Bij deze lengte kunnen in totaal zestig lichtpunten aan de rail bevestigd worden.” Hierbij is de architect geheel vrij is in de keuze voor het type armatuur. Aan de Sense-rail kunnen even eenvoudig vaste spots als bijvoorbeeld pendelarmaturen bevestigd worden. 

www.unifit.nl   


 


Deel op Social Media<< February 2019 >>
MonTueWedThuFriSatSun
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >