Nieuws


23-10-2017 8:30

Bedrijven doen van alles om hun geloofwaardigheid richting de zo belangrijke architectenwereld voor het voetlicht te brengen. Zo reikt Zumtobel de zogenoemde Zumtobel Design Awards uit. Eén van de prijswinnaars in het Amsterdamse UN Studio.


In het kader van alweer de vijfde editie van de prijs werden awards uitgereikt in de categorieën Buildings, Urban Developments & Initiatives en Applied Innovations. Dit jaar was er ook een speciale prijs voor Young Professionals. In totaal ontving de lichtfabrikant 347 internationale inzendingen. De prijzen gingen uiteindelijk naar gingen prijzen naar Michael Maltzan Architecture (Buildings), Arturo Vittori (Applied Innovations), TeamMinus (Young Professionals) en 'ons eigen' UNStudio (Urban Developments & Initiatives).  UN Studio kreeg de prijs voor het masterplan van Arnhem Centraal Station. 

"De Zumtobel Groep benadrukt het belang van architectuur voor de mens", zegt Karin Zumtobel, Head of Arts & Culture Zumtobel Group.  "Architectuur bepaalt hoe mensen zich voelen in de gebouwde omgeving en hoe ze er leven. De Zumtobel Group Award adresseert dit onderwerp en plaatst mensen in het centrum van de leefomgeving, net als onze verlichtingoplossingen." Bijjkomend voordeel: middels de award komt het bedrijf in beeld bij een belangrijke voorschrijvende groep; architecten.

www.zumtobel.nl


Deel op Social Media<< October 2017 >>
MonTueWedThuFriSatSun
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >