Nieuws


25-10-2017 8:30

Een bijzondere samenwerking tussen raamdecoratiespecialist Luxaflex en het designcollectief Dutch Invertuals heeft geresulteerd in de expositie 'Enlighten'. Tijdens de Dutch Design Week in Eindhoven geven zes jonge, creatieve designers licht een nieuwe dimensie met hun ontwerpen die grotendeels bestaan uit Luxaflex-materialen.

Voor de lancering van de nieuwe Rolgordijn Reflection-collectie van Luxaflex werd gezocht naar een verrassende manier om het product in de markt te zetten, passend bij het innovatieve karakter van Luxaflex. De Reflection-collectie is gebaseerd op de laatste designtrends en wordt gekenmerkt door Nederlands vakmanschap, oftewel Dutch Design.

“We vonden in het designcollectief Dutch Invertuals dan ook de perfecte match vanwege hun toonaangevende karakter en onderscheidende werkwijze. We hebben beiden als uitgangspunt design en innovatie. Dit gekoppeld aan de creatieve ideeën van de jonge designers, zorgt voor de verrassende en bijzondere Enlighten-expositie”, aldus Silvia Jagtenberg van Luxaflex Nederland.

De expositie bestaat uit inspirerende werken gecreëerd van duurzame materialen uit diverse collecties van Luxaflex, waaronder Silhouette® Shades en de nieuwe Reflection-collectie. Bij de creatie van Luxaflex-raambekleding speelt ‘licht’ een belangrijke rol. In de expositie komt ‘licht’ als centraal thema terug, maar krijgt het een volledig nieuwe dimensie. De werken bewegen, schijnen en gloeien, waardoor bezoekers nieuwe inzichten krijgen in de esthetiek, ervaringen en bruikbaarheid van de materialen. 

www.luxaflex.nl
 


Deel op Social Media<< October 2017 >>
MonTueWedThuFriSatSun
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >