ABN AMRO blijft hoofdsponsor DDW


ABN AMRO blijft hoofdsponsor DDW
19-03-2014 8:00

ABN AMRO is ook de komende drie jaar hoofdsponsor van Dutch Design Week (DDW). Dat kwamen beide partijen begin maart met elkaar overeen. Met de verlenging van het sponsorschap tot en met 2016 committeert de bank zich ook weer aan de organisatie van een speciaal talentprogramma.

ABN AMRO is partner van DDW vanaf 2009 en hoofdsponsor sinds 2011. Aan die rol geeft de bank op actieve wijze invulling. Sponsor Manager Ilona Roolvink van ABN AMRO: "Ontwerpers zijn onze klanten. Wij willen hen graag ondersteunen met onze kennis en expertise. Dutch Design Week is het podium voor ontwerpend Nederland. We zijn dan ook blij dat we nog langer aan DDW verbonden blijven."

DDW en ABN AMRO willen de focus op ontwikkeling en ondersteuning van jong talent uitbouwen. Met de organisatie van een speciaal talentprogramma, wil de bank kennis en ervaring uitwisselen en haar netwerk, het bedrijfsleven en de ontwerpwereld met elkaar verbinden. Dat gebeurt onder meer via het project Driving Dutch Design, waarin een selectie ontwerpers elf maanden lang intensief wordt begeleid door een personal coach van de bank en masterclasses bijwoont van gerenommeerde bedrijven.

Daarnaast biedt ABN AMRO ook letterlijk een podium: ontwerpster Miriam van der Lubbe is aangetrokken als curator van zogenaamde Hotspots, waarin tijdens DDW werk van veelbelovende ontwerpers tentoon wordt gesteld. Tot slot wordt er tijdens het evenement een vervolg gegeven aan de aansluiting op beleidsthema’s van de provincie Noord-Brabant, vanuit de sectorkennis van de bank. Daartoe wordt onder meer gewerkt aan thematische seminars.

DDW is verheugd dat ABN AMRO op deze manier vertrouwen uitspreekt in de week, en het belang erkent van Dutch design voor de Nederlandse economie en de sleutelrol die de regio Eindhoven daarin vervult. 

De dertiende editie van Dutch Design Week (DDW) vindt plaats van 18 tot en met 26 oktober 2014 in Eindhoven.

<< March 2014 >>
MonTueWedThuFriSatSun
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >