Workspace in Het Nieuwe Instituut


Workspace in Het Nieuwe Instituut
02-01-2018 8:30

Onder de noemer Workspace biedt Het Nieuwe Instituut (Museumpark, Rotterdam) sinds kort werkplekken voor creatieve ondernemers en ondernemende creatieven in de wereld van architectuur, design en digitale cultuur. 

"In Workspace ben je omringd door het inhoudelijk programma van Het Nieuwe Instituut en heb je de mogelijkheid zelf activiteiten te organiseren, gebruik te maken van de faciliteiten van het instituut en actief onderdeel te zijn van het netwerk van architecten, digitale makers en ontwerpers", aldus een woordvoerder.

Met Workspace ondersteunt Het Nieuwe Instituut cultureel ondernemerschap, innovatie, talentontwikkeling, cross-overs tussen disciplines en kennisdeling. "Thema’s als stedelijke ontwikkeling, ontwerp- en materiaalinnovatie, automatisering, digitalisering en robotisering hebben binnen Het Nieuwe Instituut bijzondere aandacht."

Het Nieuwe Instituut benadert de verschillende ontwerpdomeinen vanuit een integraal perspectief. Mede onder invloed van digitale ontwikkelingen zijn oorspronkelijk gescheiden vakwerelden snel naar elkaar toe gegroeid. Met Workspace richt het instituut zich nadrukkelijk op architecten, ontwerpers én digitale makers.

www.hetnieuweinstituut.nl


Deel op Social Media<< January 2018 >>
MonTueWedThuFriSatSun
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >