Amsterdam krijgt 'nieuwe generatie slim gebouw'


Amsterdam krijgt 'nieuwe generatie slim gebouw'
21-02-2018 8:30

Het nieuw te bouwen  Edge Olympic in Amsterdam is officieel aangekondigd door EdgeTechnologies als de eerste van een nieuwe generatie slimme gebouwen. Met deze herontwikkeling wil het nieuwe bedrijf van OVG Real Estate een inspirerend en technologisch geavanceerd voorbeeld geven aan de rest van de wereld.

Edge Olympic, voorheen bekend als Olympic Plaza, is gelegen aan de Amsterdamse Zuidas, nabij het Olympisch Stadion. "Dankzij de geavanceerde technologie in Edge Olympic wordt een omgeving gecreëerd waarin gebruikers zich prettig voelen en optimaal kunnen presteren", aldus een woordvoerder. "Zowel werknemers als bezoekers zullen merken dat dit kantoorgebouw allesbehalve traditioneel is, of zij nu een paar minuten blijven of langer. Elke fase van het bouwproject is gericht op de gebruikers en hun individuele behoeften. Het resultaat is een inspirerende omgeving met een breed scala aan flexibele werkruimten die geschikt zijn voor alle werkvormen."
 

Het gebouw beschikt over een digitale infrastructuur die alles en iedereen binnen zijn muren verbindt met één cloudplatform. "Met een smartphone-app kan iedereen zelf het licht en de temperatuur van zijn werkplek regelen. Het geluidsniveau en de luchtkwaliteit wordt continu gemeten. Met dezelfde technologie kunnen gebruikers ook toegang krijgen tot het gebouw, hun collega's snel vinden en beschikbare vergaderruimtes of werkplekken vinden. De geavanceerde digitale infrastructuur is flexibel en daardoor toekomstbestendig. Er kunnen eenvoudig extra diensten worden toegevoegd om aan de veranderende behoeften van huurders en gebruikers te voldoen. Daardoor kan EDGE Olympic het systeem voortdurend bijwerken ten gunste van het gebruikersgemak, de productiviteit en de creativiteit."

Bij oplevering krijgt EDGE Olympic het energielabel A en het BREEAM Excellent-certificaat wordt nagestreefd.  De oplevering van EDGE Olympic is gepland in mei 2018.

www.edge-olympic.com
 


Deel op Social Media<< February 2018 >>
MonTueWedThuFriSatSun
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >