Ebbinge in EDGE Olympic


Ebbinge in EDGE Olympic
23-07-2018 8:30
Adviesbureau Ebbinge maakt sinds kort gebruik van een nieuwe kantoorruimte in gebouw EDGE Olympic aan het Cuserpark in Amsterdam. Voor de inrichting tekende  Crielaers & Company, dat inmiddels een samenwerking is aangegaan met DENC.

Ebbinge is actief in search, advies en interim-oplossingen voor het bedrijfsleven en de publieke sector. Bij Ebbinge werken circa veertig adviseurs. "De overtuiging dat mensen het belangrijkste kapitaal van een organisatie vormen geldt uiteraard ook voor Ebbinge zelf", aldus een woordvoerder van interieurbureau Crielaers & Company. "Een stimulerende prettige werkplek is daarbij van cruciaal belang."

DENC/Crielaers & Company heeft handen en voeten aan de opdracht gegeven door een analyse te maken van de organisatie, te adviseren over flexibel werken en de daarbij behorende vierkante meter-behoefte in kaart te brengen. "Er is uiteindelijk gezocht naar een kantoorconcept waar de ondersteunende faciliteiten aangeboden worden. EDGE Olympic is een pand dat perfect aansluit bij de wensen en nieuwe visie van Ebbinge."
De basis van het gebouw is een digitale infrastructuur, die alles en iedereen met elkaar verbindt. Via een smartphone-app kunnen gebruikers onder andere verlichting, temperatuur en luchtvochtigheid regelen, maar ook snel collega’s lokaliseren, de bezettingsgraad controleren,
vergaderzalen boeken, et cetera.

"Het kantoor van Ebbinge binnen de EDGE omvat circa 750 vierkante meter en is zeer efficiënt ingedeeld. Het merendeel van ondersteunende functies is beschikbaar in het publieke deel van de EDGE Olympic . Denk aan lunch, extra vergader- en presentatieruimtes, informeel overleg, koffiecorners en break-outs. Hierdoor is een aanzienlijke besparing in vierkante meters gerealiseerd. Het resultaat is een inspirerende omgeving met vele soorten flexibele werkplekken."
DENC/Crielaers & Company heeft naar eigen zeggen een optimaal en gezond kantoor gerealiseerd. "Ebbinge is een sterk merk met een eigen identiteit. Om de kernwaarden van het merk tot uitdrukking te brengen, is er gekozen voor een eclectische stijl; menselijk, dynamisch,
kleurrijk, duurzaam, informeel en toch professioneel. Deze ingrediënten zijn de leidraad
geweest voor het ontwerp." DENC/Crielaers & Company was verantwoordelijk voor het interieurontwerp, het projectmanagement en de bouwbegeleiding.

www.crielaers-company.nl

Deel op Social Media<< July 2018 >>
MonTueWedThuFriSatSun
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >