Nieuws


30-08-2017 8:00

Veranderingen bij architectnbureau BroekBakema. Vanaf 1 september wordt de directie deels gewijzigd. Met ingang van die datum zal de directie van het bureau bestaan uit Erik van Eck en Aldo Vos. 

"Broekbakema maakt al ruim 100 jaar gebouwen die leven, waarin het een feest is om te werken, te leren en te onderzoeken", meldt het bureau in een toelichting. "Wij doen er alles aan om de gebruikers trots te laten zijn op hun gebouw. Dat is onze drijfveer. Vanuit die gedachte zijn we continu bezig ons team af te stemmen op de toekomst. Daarom zal de directie vanaf 1 september bestaan uit Erik van Eck en Aldo Vos."

Beiden zijn al lange tijd lid van de directie en bouwen gezamenlijk vol vertrouwen verder aan de duurzame toekomst van Broekbakema. Roger Tan treedt met deze stap terug uit de directie als zakelijk directeur. "Roger zal zijn carrière voortzetten op het snijvlak van techniek, innovatie en architectuur bij UN Studio. Wij zijn hem erkentelijk voor zijn grote inzet en betrokkenheid, waarin hij de afgelopen jaren heeft bijgedragen aan het verder professionaliseren van ons bureau. Wij wensen hem veel succes bij deze volgende stap."

www.broekbakema.nl
 

Deel op Social Media30-08-2017 13:10

Ook dit jaar wordt weer de bni-prijs uitgereikt aan vreelbelovende studenten. Het evenement vindt plaats op 28 september 2017 in de Sluisdeurenloods bij Mediamatic in Amsterdam. Van in totaal 14 genomineerden worden twee winnaars gekozen, één in de categorie masters en één in de categorie bachelors.


De feestelijke avond wordt ingeluid door een  lezing van Sandra Baan van IBI², waarna de jury de winnaars bekend zal maken. De genomineerden zijn Ianthe Tang, Melissa Vermeule,  Valerie Smalen, Jolanda Oudshoorn, Alegra Santis, Gerlin Bekhuis, Frédèrique Albert-Bordenave, Dave van Toor, Judith Snoeijen, Roy Ruigt, Eva Hoonhout, Evelien Kranstauber, Marit Reitsma en Merle Flügge. 


De vijfkoppige jury staat onder het voorzitterschap van Hans Maréchal. de prijs wordt mogelijk gemaakt door Abet, Alape, Baars & Bloemhoff, Busch-Jaeger, Caparol, Co van der Horst, Desso, DLW Flooring, Dornbracht, Geberit, Interface, Intersteel, Jab, Kaldewei, Leolux, Rohde Grahl, Prints van Oranje, Sentimo, SieMatic, Sphinx, Thonet, Tierrafino en Vervoort. Het bijwonen van de uitreiking is gratis (aanmelden verplicht). Aanvang 19:30 uur aan de Dijksgracht 6 in  Amsterdam.

www.bni.nl
 


Deel op Social Media<< August 2017 >>
MonTueWedThuFriSatSun
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >