Lezingen Kitty de Groot op Design District


Lezingen Kitty de Groot op Design District
03-06-2019 8:00

Nog even en de beurs Design District begint weer. Het evenement wordt gehouden van 5 tot en met 7 juni in de Van Nellefabriek in Rotterdam. Naast een uitgebreide beursvloer met tal van exposanten, worden er ook lezingen gehouden. Bijvoorbeeld door Kitty de Groot. Zij zal een tweetal lezingen verzorgen. 

Inhoud 5 juni

Hoe stimuleer je creativiteit en vitaliteit vanuit het interieur, in het ruimtelijk vlak? En hoe maak je dit inspirerend, visieversterkend en verbindend? En tot slot: welke rol kunnen ‘groen’, ‘de natuur’ en  ‘biophilic design’ hierin spelen? Kitty de Groot, design-journalist bij Inside information gaat in op deze en andere vragen aan de hand van sprekende referentieprojecten. Zij is naast journalist al jaren actief in het vakgebied ontwerp, interieurarchitectuur en innovatie. Zij doet dit als ontwerper, interieurstrateeg en design- & interieurdocent en heeft haar eigen interieurproductlijn in creatieve studiotools. De afgelopen 3 jaar heeft ze voor Inside Information onderzoek gedaan naar creativiteit en vitaliteit in relatie tot de interieurarchitectuur.

Inhoud 6 juni:

Cultuur en het interieur vormen elkaar. Maar hoe daaraan richting te geven? Wat maakt dat mensen zich op werk thuis voelen en trots zijn op hun werkomgeving? Hoe kruip je in de huid van je klant, om tot zijn unieke kern, zijn eigenheid te komen om daar vanuit het interieur te ontwerpen? Kitty de Groot, design-journalist bij Inside Information is al jaren praktiserend, strategisch, docerend en ondernemend actief in het ontwerp-interieurarchitectuur vakgebied. Zij heeft vele artikelen en het boek #Nieuwe Werkvormen geschreven over de wisselwerking tussen cultuur en het interieur en hoe deze elkaar beïnvloeden. Daarnaast doceert en adviseert zij in design identity; het proces van het ontwerpen van een visuele identiteit die de organisatie en haar markt aanspreken. De Groot heeft talrijke aansprekende projecten bezocht en bij diverse projecten geadviseerd. De meest aansprekende projecten toont zij in haar lezing.

De lezingen worden aangeboden door Inside Infornation/Office Academy. "Wanneer de lezingen van Kitty de Groot op 5 en/of 6 juni u aanspreken, dan is mogelijk de workshop die ze heeft ontwikkeld – en die sterk aansluit bij de inhoud van de lezingen – ook interessant voor u. Deze workshop is getiteld ‘Innovatie & Creativiteit in de werkomgeving’. Onderwerpen die aan bod komen zijn: het creëren van Werkplezier, Innovatie & Creativiteit, Vitaliteit & Identiteit in de werkomgeving. Aan de hand van onderzoeken, visies en verworven kennis van experts en voorbeelden van toonaangevende interieurprojecten en meubel(concept)ontwerpen focust de workshop op: design thinking modellen, biophelic design en design psychologie."

Inschrijven voor de workshop is mogelijk op stand M01. Bezoeker aan de lezing van Kitty de Groot krijgen, alleen tijdens Design District, een fikse korting op het cursusbedrag. De workshop kan overigens desgewenst ook 'in company' worden gegeven. Meer informatie over deze workshop?

Gratis naar Design District met Inside Information? KLIK HIER


https://designdistrict.nl/programmas/


Deel op Social Media<< June 2019 >>
MonTueWedThuFriSatSun
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >