Directiewisseling bij Jalema


Directiewisseling bij Jalema
25-08-2011 9:07

Per 1 september aanstaande zal Joan Westendorff (links op de foto), algemeen directeur van Jalema, worden opgevolgd door Wim de Goei (rechts op de foto), tot voor kort Regional Vice President bij Office Depot.

 

 Joan Westendorff blijft aandeelhouder van de bedrijven die tot de Difylogica groep behoren en waaronder Jalema met vestigingen in Nederland Frankrijk, België, de Verenigde Staten en Duitsland behoren en waartoe ook het digitaliseringsbedrijf I-FourC behoort.

“Met Wim aan het roer kunnen we na de uitbreiding van ons assortiment met de producten van Atlanta en Avanti nog beter Europa in. Wim past, ondanks het feit dat hij van een veel groter bedrijf komt, perfect in de bedrijfscultuur van Jalema. Hij heeft een fantastisch netwerk en mede door het feit dat hij voorzitter was van de overkoepelende brancheorganisatie Ostan is hij bekend en geliefd bij veel collega’s in de markt. Wim de Goei en Léon Lalieu, directeur van I-FourC zullen bovendien prima in staat zijn om de mooie klassieke opbergsystemen te koppelen aan de digitale oplossingen van I-FourC, zodat onze klanten nog gemakkelijker de digitale toekomst in kunnen gaan met behoud van de voordelen die de klassieke systemen nog steeds bieden”, aldus Joan Westendorff.

“Het is precies wat ik zocht”, stelt Wim de Goei. “Leiding geven aan een mooi productiebedrijf waarbinnen stakeholdersvalue een heel andere inhoud heeft. Jalema heeft alles in zich om te overleven in deze economische crisistijd. Slagvaardigheid, een grote mate van maatschappelijke betrokkenheid, mooie producten en diensten en een paar mooie nieuwe uitdagingen. Met een professionele Raad van Commissarissen, een prima en ervaren managementteam, een aandeelhouder met 36 jaar ervaring en een goed gemotiveerd personeelsbestand gekoppeld aan het feit dat Jalema een uitermate gezond bedrijf is, moet dit gaan lukken.”

Jalema is sinds 1947 een toonaangevende naam in informatiemanagement. Het bedrijf levert producten en diensten die tijd en ruimte besparen en een betere organisatie van het archief en werkplek tot doel hebben. Naast de productie van mappen, bedrijfsformulieren en bureau-accessoires beheert Jalema ook archieven van derden. Het hoofdkantoor en de productie bevindt zich in Reuver en gedeeltelijk in Hoogezand. Dochterondernemingen zijn er in Brussel (België), Briey (Frankrijk), Elkridge (Verenigde Staten) en Kempen (Duitsland). Export vindt plaats naar meer dan veertig landen. De organisatie telt honderdtachtig medewerkers.
 

<< August 2011 >>
MonTueWedThuFriSatSun
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >