BouwLokalen: 'Het Nieuwe Renoveren'


BouwLokalen: 'Het Nieuwe Renoveren'
13-10-2011 8:37

Renoveren kan veel slimmer, sneller én duurzamer. Bouwers, architecten en toeleveranciers ontwikkelen integrale conceptuele werkmethoden voor de bestaande bouw. 'Het Nieuwe Renoveren' is aantrekkelijk omdat bestaande gebouwen in korte tijd worden gerenoveerd of vervangen zonder veel overlast en met de zekerheid dat de beloofde prestaties ook echt worden waargemaakt. Energiebesparing is daar een vanzelfsprekend onderdeel van.

Bouwsnelheid, klantgerichtheid en een duurzame samenwerking met partners zijn de sleutels tot de enorme potentiële markt voor renovatie. Renovaties kunnen maanden duren waarbij bewoners ofwel lang in stof en lawaai zitten of in een tijdelijke woning moeten bivakkeren.
Gelukkig laten steeds meer bouwers zien dat het ook anders kan: een aanbouw of een dakkapel in één dag, een duurzame renovatie in een maand, een verbouwing in een week terwijl de particuliere klant geniet van een verbouwvakantie.

Doordat er wordt gewerkt met vaste partners kan men optimaal afstemmen en samen de kwaliteit van proces en product garanderen. Laat dat nu juist aansluiten bij wat de klant wil: snelheid, geen gedoe, een vaste prijs en gegarandeerde kwaliteit.

Duurzaamheid is een vanzelfsprekend onderdeel geworden van renovatie. Duurzaamheid  heeft namelijk heel veel voordelen, het leidt tot een grote comfortverbetering en een lagere energierekening. Met name comfortverbetering blijkt één van de belangrijkste redenen waarom gebruikers kiezen voor energiebesparende maatregelen. Dat blijkt uit onderzoek van Meer Met Minder. Meer Met Minder biedt aangesloten bedrijven de mogelijkheid en de ondersteuning om zich te onderscheiden op de groeimarkt van energiebesparing. Hiernaast wordt in de inleiding ook aandacht besteed aan de Energiesprong, het programma dat in opdracht van het ministerie van Binnenlandse BZK wordt uitgevoerd door SEV.

Deze serie 'BouwLokalen' zoomt in op de kansen in de markt van renoveren en energiebesparen en toont succesvolle praktijkvoorbeelden. Wie meedoet aan de BouwLokalen ontvangt een USB-stick met daarop allerlei praktische, relevantie informatie: adviezen, tips, hulpmiddelen en praktijkervaringen. De BouwLokalen-bijeenkomsten zijn gratis toegankelijk en vinden plaats op tien locaties, verspreid over ons land. Iedere BouwLokalen-bijeenkomst start om 16.00 uur en duurt tot 18.00 uur. De zaal gaat om 15.30 uur open. Het programma staat uiterlijk een week voor de start van de serie op de website www.bouwlokalen.nl.

De BouwLokalenpresentaties vinden plaats op de landelijk verspreide vakopleidingscentra van de samenwerkingsverbanden.

Locaties en data:

dinsdag 18 oktober 2011,  Bergen op Zoom
woensdag 19 oktober 2011, Nuth
dinsdag 25 oktober 2011, Heerenveen
woensdag 26 oktober 2011, Den Haag
donderdag 27 oktober 2011, Veldhoven
dinsdag 1 november 2011, Almelo
woensdag 2 november 2011, Nieuwegein
donderdag 3 november 2011, Heerhugowaard 

<< October 2011 >>
MonTueWedThuFriSatSun
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >