Het Nieuwe Werken in Twente


Het Nieuwe Werken in Twente
17-12-2011 8:00

Uit onderzoek van Twente Mobiel onder Twentse werkgevers blijkt dat 20 procent van hun medewerkers regelmatig thuis werkt en dat 50 procent behoefte heeft om zelf de werktijden te bepalen. Dat meldt de Kamer van Koophandel in een nieuwsbrief. "Werkgevers willen Het Nieuwe Werken steeds verder invoeren. Twente Mobiel helpt ze op weg."

"Het Nieuwe Werken biedt voordelen voor werkgevers en werknemers. Werknemers die al flexibel werken, worden hier gelukkiger van omdat ze zelf hun tijd kunnen indelen en werk en privé beter kunnen combineren", aldus de KvK.
Rob Verkerk, medewerker van waterschap Regge en Dinkel: “Door thuiswerken heb ik minder reistijd; nu weet mijn gezin ook weer wie die man is die ‘s zondags het vlees aansnijdt". Werkgevers zien juist de productiviteit stijgen, de kosten voor kantoorruimte teruglopen en weten tevreden werknemers aan zich te binden.

Voor de werkgevers heeft Twente Mobiel een speciaal aanbod ‘Het Nieuwe Werken Menu’ samengesteld. "Hiermee roept Twente Mobiel haar convenantpartners op om nader kennis te maken met Het Nieuwe Werken. Het Menu bevat workshops, seminars en een inrichtingsadvies. Op het Menu staat ook een kort onderzoekje waarmee werkgevers kunnen nagaan of Het Nieuwe Werken wat voor hun is."

Twente Mobiel promoot Het Nieuwe Werken, omdat het de drukte in de Twentse spits kan doen afnemen. "Dit komt de bereikbaarheid en leefbaarheid van Twente ten goede", aldus de KvK.

<< December 2011 >>
MonTueWedThuFriSatSun
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >