Flexibele werkplekken en vergaderruimtes op toplocatie


Flexibele werkplekken en vergaderruimtes op toplocatie
16-02-2012 2:00

Doc-Work, verhuurder van flexibele werkplekken, opent een vestiging in New Babylon Den Haag. Dit biedt zelfstandige professionals en (kleine) bedrijven de mogelijkheid om op een toplocatie naast station Den Haag Centraal op flexibele basis een werkplek of vergaderruimte te huren. In dit moderne kantoorgebouw zijn alle faciliteiten aanwezig voor iedereen die wil werken in een professionele omgeving en een flexibele huurperiode verlangt.

Doc-Work heeft tevens een vestiging in Breda. De vestiging in Den Haag opent in maart haar deuren.

Momenteel wordt de laatste hand gelegd aan New Babylon in Den Haag. Met luxe appartementen, state of the art kantoren, een winkelcentrum, fitnesscentrum, een hotel en diverse restaurants vormt New Babylon een stad in een stad waar 24/7 wat te beleven valt. Het New Babylon Business Center (NBC The Hague) is het zakelijke deel van dit hele plan. Doc-Work start met 1.500 vierkante meter binnen het NBC en heeft de mogelijkheid door te groeien naar 2.500 vierkante meter.

Doc-Work is volgens de organisatie zelf een innovatief concept dat 'een hele nieuwe manier van flexibel werken' biedt. De doelgroep bestaat uit zelfstandige professionals en kleine bedrijven die een moderne, comfortabele en betaalbare werkplek zoeken met flexibele huurtermijnen. Doc-Work verhuurt flexplekken in een open ruimte, zelfstandige kantoorruimtes en vergaderruimtes. De huurtermijn is altijd op flexibele basis, variërend van een uur tot een dag, een maand of een jaar. Er is een eigen receptie, gezamenlijke faciliteiten zoals een meeting place met bar, kopieer- en printapparatuur, internet en er zijn pantry’s voor koffie en thee. In de eerste opzet is er ruimte voor honderdzestig Doc-Workers.

Doc-Work Den Haag biedt faciliteiten voor een dynamische kantooromgeving en is gunstig gelegen. “Door de praktische ligging naast station Den Haag Centraal én met ruime ondergrondse parkeermogelijkheid is het NBC vanuit het hele land heel goed bereikbaar. Ideaal voor flexibele ondernemers, voor mensen die onderweg een plek zoeken om een paar uurtjes te werken en als meeting point voor zakelijke afspraken. Alles is aanwezig, dus het is een kwestie van plug and work”, aldus Paul Weenink, directeur Doc-Work.Voor meer info zie http://www.doc-work.nl/

<< February 2012 >>
MonTueWedThuFriSatSun
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
272829

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >