FSF viert jubileum met nieuwe dienst


FSF viert jubileum met nieuwe dienst
29-03-2012 8:32

Full Service Facility (FSF) uit Grou heeft alle reden tot een feestje. Het samenwerkingsverband op het gebied van facilitaire diensten bestaat 12,5 jaar. De partners Schaaf, Menno Sappé reinigingsspecialisten, Van Gansewinkel en Snoek Hoveniers staan echter niet lang stil bij dit jubileum. Zij richten zich liever op een nieuwe dienst die ze aanbieden: het beheer van leegstaande gebouwen.

“Natuurlijk zijn we er met z’n allen hartstikke trots op dat we dit koperen jubileum mogen vieren”, vertelt William Pol. “Het bewijst eens te meer dat ons concept werkt. Het geeft ook aan dat er behoefte is aan één partij die de ondernemers ontzorgt door hen alle randzaken uit handen te nemen.”
FSF regelt de schoonmaak, groenvoorzieningen, beveiliging en afvalverwerking voor gebouwen en bedrijventerreinen. De samenwerking ontstond in 1999 naar aanleiding van de toenemende vraag uit de markt zelf. “Als afzonderlijke bedrijven proefden we bij onze klanten dat zij behoefte hadden aan een bundeling van onze krachten. Dat er één aanspreekpunt moest komen voor de diverse facilitaire diensten die wij los van elkaar aanbieden”, zegt William Pol.
In eerste instantie dacht FSF daarbij eveneens aan parkmanagement. Dat deel is nog niet echt van de grond gekomen. FSF denkt echter ook de beheerders van complete bedrijventerreinen volledig kunnen ontzorgen. Voor zorginstellingen, multifunctionele centra en het MKB doen ze dat al en met succes: de belangstelling vanuit de markt neemt alleen maar toe.

FSF grijpt het jubileumjaar aan voor de introductie van een nieuwe dienst. Sinds begin dit jaar verzorgen de vier partners ook het volledige beheer van leegstaande gebouwen. Een ‘hot item’, want door de economische crisis staan veel gebouwen leeg. “In de meeste gevallen worden die panden niet goed onderhouden en raken in verval”, zegt Hidde Visser van  FSF. “Dat is slecht voor een snelle verkoop of verhuur. En het is toch zaak dat zo’n pand snel weer wordt verkocht of verhuurd. Een schoon gebouw maakt nu eenmaal een goede eerste indruk en juist die indruk is heel belangrijk.”

www.fullservice.nl

<< March 2012 >>
MonTueWedThuFriSatSun
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >