Extern archiefbeheer door Jalema Hoogezand


Extern archiefbeheer door Jalema Hoogezand
05-04-2012 8:34

Met de doorstart van Atlanta in Hoogezand worden niet alleen de activiteiten op productniveau voortgezet, maar is per 2 april ook gestart met de dienst Archiefspecialist. Deze dienst voor extern archiefbeheer en -opslag biedt Jalema al langer aan vanuit Reuver.

Jalema is al 65 jaar expert op het gebied van alles wat te maken heeft met archiveren. Door het uitbreiden van de dienst Archiefspecialist wil Jalema de service op dit vlak optimaliseren en zo ook klanten in het noorden van het land bedienen.

Bij Jalema Archiefspecialist kunnen bedrijven en instellingen hun archief op een veilige en professionele manier extern op laten slaan. De archieven worden opgeslagen in gebouwen die voldoen aan de nieuwste technologische ontwikkelingen. De toegang tot de panden is uitsluitend voorbehouden aan geautoriseerde Jalema-medewerkers.

Het extern opslaan van het archief kan een forse ruimtewinst betekenen voor de kantooromgeving, waardoor de ruimte kan worden gebruikt voor de kernactiviteiten van het bedrijf. Daarnaast wordt het risico op brand- en waterschade gemeden. Jalema beheert reeds archieven van onder andere ziekenhuizen, advocatenkantoren, financiële instellingen, verzekeringsmaatschappijen, overheidsinstanties, notariskantoren, bedrijven, onderwijsinstellingen en de Kamer van Koophandel.

Naast de nieuwe locatie in Hoogezand (Groningen) beschikt Jalema Archiefspecialist over een locatie in Reuver (Limburg). Beide locaties zijn dichtbij de Duitse grens gelegen, waardoor ook Duitse bedrijven en instellingen van deze dienst gebruik kunnen maken. De totale opslagcapaciteit van beide vestigingen bedraagt 130 kilometer aan archiefopslagruimte.

Wim de Goei, algemeen directeur van Jalema BV, geeft aan zeer verheugd te zijn met het feit dat naast de voortzetting van de activiteiten in Hoogezand de activiteiten nu zelfs worden uitgebreid met de dienst Archiefspecialist. "Door de voortzetting van de activiteiten in Hoogezand hebben we de werkgelegenheid kunnen handhaven. Bij een succesvolle opstart van Archiefspecialist kunnen we wellicht onze bedrijvigheid vergroten."

Jalema is een totaalaanbieder op het gebied van Information management. Zie: http://www.jalema.com/.
 

<< April 2012 >>
MonTueWedThuFriSatSun
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >