Nieuwe directeur bij Breijer


Nieuwe directeur bij Breijer
04-10-2012 2:00

Erwin van den Broek is per 1 september in dienst getreden bij Breijer Bouw en Installatie als  businessunit directeur van Breijer Contractonderhoud. Eerder werkte Van den Broek als directeur Operations bij SPIE Controlec Engineering, directeur Services bij BAM Rail en als marktunit manager bij Croon Elektrotechniek.Met zijn brede ervaring in de bouw- en installatiewereld moet hij de business unit Contractonderhoud verder uitbouwen. "Breijer is een bedrijf met een rijke historie en aansprekende opdrachtgevers waarvoor mooie groot- en kleinschalige projecten op het gebied van (ver)nieuwbouw, installatie en beheer worden uitgevoerd", zegt Van den Broek.

Breijer werkt op dit moment aan een aantal verandertrajecten, zoals de inrichting van een nieuwe business unit-structuur. "Door deze structuur kan Breijer nog flexibeler inspelen op de sterk veranderende bouwmarkt. Met name de vraag naar meer integrale bouwoplossingen is daarin een belangrijke ontwikkeling. Ik zie het als een grote uitdaging om deze trajecten mede vorm te geven", zo motiveert Van den Broek zijn carrièrestap.

Breijer Bouw en Installatie is al meer dan 60 jaar partner in bouw- en installatieprojecten. Breijer Bouw en Installatie is landelijk werkzaam op het gebied van het bouwen en onderhouden van vastgoed voor overheidsinstellingen, woningbouwcorporaties, projectontwikkelaars, beleggers, onroerend goed-beheerders, de retail, gezondheidsinstellingen en scholen. Met vijf businessunits, waarin gelijksoortige activiteiten zijn gebundeld, is de organisatie actief in alle disciplines. Door de gespecialiseerde bedrijven biedt Breijer Bouw en Installatie een compleet pakket aan op het gebied van bouw, instandhouding van vastgoed en installatietechniek. Breijer is onderdeel van Facilicom Services Group.

Facilicom Services Group is als grote Nederlandse facilitaire totaaldienstverlener actief in Nederland, België, Engeland en Frankrijk. Facilicom biedt werkgelegenheid aan ruim 32.000 medewerkers. Facilicom is onder meer actief in de branches schoonhouden, beveiliging, bedrijfscatering, personeelsdiensten, facilitair management, bouw en installatie en horecadiensten en realiseert in deze markten een omzet van ruim 1 miljard euro. Het bedrijf levert voor steeds meer opdrachtgevers combinaties van diensten, gebundeld in een geïntegreerd pakket. Facilicom biedt deze services aan via de facilitaire bedrijven Axxicom Personeelsdiensten, Breijer Bouw & Installatie, Gom Schoonhouden, Prorest Catering, Tapwacht Service & Techniek en Trigion Beveiliging. Facilicom Facility Solutions werkt met en voor opdrachtgevers aan totaaloplossingen in de facilitaire sfeer.
 

<< October 2012 >>
MonTueWedThuFriSatSun
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >