Opmerkelijke uitslag Office Academy-examen


Opmerkelijke uitslag Office Academy-examen
28-01-2013 13:30

Afgelopen vrijdag vond weer een examen plaats van de Basiscursus Inrichtingskunde van de Office Academy (voorheen The Office Opleidingen). Alle zeven deelnemers slaagden voor het examen; één van hen scoorde zelfs een 10. “Dat is in de geschiedenis van de opleiding niet eerder gebeurd”, meldt het opleidingsinstituut.

De Basiscursus Inrichtingskunde (BIK) is samen met de Hogere opleiding Huisvestingskunde één van de ‘kroonjuwelen’ van Office Academy. De afgelopen jaren hebben vele tientallen cursisten hun vakspecialisme bijgeschaafd en vervolmaakt via deze cursussen.

 

De geslaagde cursisten. Geheel rechts Bianca Lipke van projectinrichter Wuestman in Harderwijk.

De BIK werd dit maal gevolgd door in totaal negen cursisten, afkomstig van organisaties als Wuestman, Emmein, Schaffenburg, De Jong Kantoormeubilair, De Kroon Interieurvormgeving, Wout Monseurs en Ceha Europe. Zeven van hen legden het examen met goed gevolg af. Een tweetal cursisten – werkzaam bij de gemeentes Den Haag en Castricum – zal op een later moment het BIK-examen afleggen.

“Dit was een bijzonder examen”, stelt de Office Academy. “Voor het eerst werd er door de examinatoren een 10 uitgedeeld aan een cursist.” Dit cijfer ging naar Bianca Lipke van projectinrichter Wuestman in Harderwijk. De examinatoren waren Anne-Mieke Willemsen, Dick Cardinaal, Rinus Vos, Jos Flierman en Henk Verdonk.

De volgende Basiscursus Inrichtingskunde van Office Academy start op dinsdag 19 of donderdag 21 maart. Meer informatie via www.officeacademy.nl

<< January 2013 >>
MonTueWedThuFriSatSun
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >