Zorg-symposium over co-creatie


Zorg-symposium over co-creatie
15-04-2013 8:00

Verdiep en verbreed uw inzichten in de wezenlijke bouw- en ontwerpaspecten die zorgomgevingen vriendelijker, humaner en efficiënter maken tijdens het zorgsymposium ‘Co-creatie in de zorg’ op 14 mei aanstaande in het AMC, Amsterdam.

Drie vooraanstaande sprekers, Iris Bakker (Levenswerken), Arnold Sikkel (EGM Architecten) en Fabienne Bruyninckx (Bruyninckx Designers N.V.) nemen de deelnemers mee vanuit hun verschillende achtergronden mee in het thema ‘Comfort en gemak in gebouwen’. 

“Onze zintuigen vormen een samenhangend mechanisme waarmee wij onze omgeving ervaren.” Aan de hand van een aantal praktijkvoorbeelden laat Iris Bakker zien hoe we de omgeving met onze zintuigen ervaren en waarom we ruimtes al of niet als plezierig ervaren.

Fabienne Bruyninckx gaat in op de professionele onderbouwing van de werking van kleur op de mens en met name de toegevoegde waarden van kleurgebruik in de zorg. Arnold Sikkel vertelt aan de hand van zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten van een aantal ziekenhuizen over de invloed van het gebouw op de mens.Marcellino Bogers zal het symposium begeleiden als dagvoorzitter.

Het symposium ‘Co-creatie in de zorg’ wordt speciaal georganiseerd voor architecten, facility managers en anderen die vakinhoudelijk actief zijn bij het ontwerpen, (ver)bouwen en inrichten van ziekenhuisomgevingen. Dit initiatief is ontstaan uit een samenwerkingsverband van de vier bedrijven Forbo Flooring, Rockfon, Sigma Coatings en Knauf, die hun expertise bundelen en gespecialiseerde producten en diensten voor ziekenhuisomgevingen aanbieden.

<< April 2013 >>
MonTueWedThuFriSatSun
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >