Wim Kooyman naar Center for People and Buildings


Wim Kooyman naar Center for People and Buildings
02-08-2013 3:00

Wim Kooyman is per 1 augustus in dienst getreden bij het Kenniscentrum Center for People and Buildings (CfPB) in Delft.Kooyman gaat zich bij het CfPB – en binnen de muren van De Bouwcampus i.o. – in het bijzonder bezig houden met het opzetten en het ontwikkelen van het nieuwe belevingscentrum ‘Gulliver’s Dock, The Experience Workplace’. Uiteenlopende innovaties – naar product en strategie – op het gebied van de werkplek en de omgeving van de werkplek worden bij Gulliver's Dock geëtaleerd en getest. Een innovatie showen is daarbij niet voldoende, het gaat ook om de implementatie.

Sinds 1990 is Wim Kooyman actief in het vakgebied Facility Management. Jarenlang heeft hij als uitgever vele publicaties op het gebied van Facility Management en Real Estate gerealiseerd. Van het najaar 2005 tot 1 juni van dit jaar was hij hoofdredacteur van Facility Management Magazine.

Het Center for People and Buildings is een kenniscentrum dat zich richt op de relatie tussen mens, werk en werkomgeving. Het CfPB verzamelt, ontwikkelt en ontsluit kennis over huisvestingsvraagstukken. Deze kennis helpt organisaties om evidence based keuzes te maken over de nieuwe werkomgeving en het proces op weg daar naartoe.

Het CfPB gaat zich binnenkort vestigen op de Bouwcampus. En daarmee zet het CfPB een eerste stap richting een nieuwe toekomst. Want gelijk aan het delen in de Bouwcampus zal het CfPB ook haar kennis meer naar de mensen, bedrijven en maatschappelijke instellingen brengen. Kennis moet je kunnen aanraken en voelen. Directeur Wim Pullen: “Kennis moet niet alleen te halen zijn uit onderzoeksrapporten. Gebruikers van werkplekken moeten deze antwoorden ook kunnen ervaren. Daarom werkt het CfPB aan de realisatie van ‘Gulliver's Dock, The Experience Workplace’. Dat wordt een ‘kom-en-zie’-omgeving; het wordt een belevingscentrum waar je naar toe wilt komen om te zien, te voelen en te ervaren wat er nu en in de toekomst speelt op de werkplek.”

www.debouwcampus.nl
www.cfpb.nl

<< August 2013 >>
MonTueWedThuFriSatSun
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >