Flexwerken bij Achmea


Flexwerken bij Achmea
09-11-2013 8:00

Centraal Beheer Achmea stelt zijn Campus in Apeldoorn open voor klanten. Ondernemers, zzp’ers en werknemers kunnen vanaf 11 november kosteloos gebruik maken van de kantoorfaciliteiten van de verzekeraar. Centraal Beheer is de eerste verzekeraar die zijn kantoor openstelt voor zakelijke relaties.

Het initiatief is gestart om bij te dragen aan flexibiliteit voor opdrachtgevers. Roland Keim, directeur Zakelijk Centraal Beheer Achmea: "De vraag naar flexibele kantoorlocaties is de afgelopen jaren enorm toegenomen. Steeds meer mensen werken als zzp’er of combineren twee banen. Bij Centraal Beheer Achmea hebben we alle faciliteiten in huis, dus waarom zouden we die alleen voorbehouden aan onze eigen medewerkers?"

Daarnaast verwacht de verzekeraar dat door dit initiatief het klantcontact intensiever wordt.  Keim: "Klanten werken in dezelfde ruimte waar onze collega’s werkzaam zijn en elkaar opzoeken. We kunnen dus snel toetsen of onze ideeën hen verder helpen. Daarnaast kunnen zij heel snel en gemakkelijk bij ons terecht voor vragen. Zo verlagen we onze drempel. Ook kan het onderling leiden tot boeiende contacten met andere klanten die gebruik maken van deze faciliteit."

De werkplekken zijn beschikbaar in het Ontmoetingsgebouw aan de Laan van Malkenschoten in Apeldoorn, vlakbij de A1. In de ruimte  is ook een restaurant waar gebruikers elkaar ontmoeten. Wifi, koffie en thee zijn gratis.

<< November 2013 >>
MonTueWedThuFriSatSun
123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >