Camelot bevecht leegstand met 'Workspace'


Camelot bevecht leegstand met 'Workspace'
03-02-2014 10:18

Vanaf 1 maart zal leegstandbeheerder Camelot haar hoofdkantoor gaan vestigen aan de Noord-Brabantlaan 2 in Eindhoven. Het volledig gerenoveerde pand, aan de rand van Strijp S, is gekocht op de groei. Curieus feit is dat Camelot daardoor zelf te kampen heeft met leegstand.
He bedrijf biedt daarom 31 professionele kantoorunits aan via haar eigen label Workspace, tegen een laag tarief en met een opzegtermijn van een maand.

“Voor veel starters en zzp-ers die de keukentafel ontgroeid zijn, is dit de kans om vanuit je eigen kantoor te werken. Een plek waar je niet gestoord wordt door bijvoorbeeld je kinderen en waar je gasten kan ontvangen. Voor 315 euro all-in per maand huur je al een eigen ruimte. Als ondernemer zit je dus niet aan een meerjarig contract vast, waardoor het een overzichtelijke investering blijft”, aldus Robin Breemer projectmanager Workspace.

"Uniek aan dit concept is dat de ondernemers profiteren van alle faciliteiten die de locatie te bieden heeft. Naast een receptie, IT en facilitaire dienst van Camelot beschikt het pand over glasvezelinternet, trainings- en vergaderruimten, parkeerplekken en een bedrijfskantine."

“De ervaring leert dat ondernemers in verzamelpanden onderling vaak samenwerken, en dat is ook voor Camelot interessant”, vult Robin Breemer aan.

<< February 2014 >>
MonTueWedThuFriSatSun
12
3456789
10111213141516
17181920212223
2425262728

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >