Cosento zorgt voor uitbreiding KNX-Nederland


Cosento zorgt voor uitbreiding KNX-Nederland
11-10-2014 8:30

Distributeur Cosento zorgt met zijn exclusieve importeurschap van de Italiaanse fabrikant Eelectron voor een uitbreiding van het aantal fabrikanten dat zich in KNX Nederland verenigt.

Eelectron is al sinds 2005 lid van de internationale KNX Association maar was in Nederland niet of nauwelijks vertegenwoordigd. Cosento brengt sinds 1 oktober een groot deel van het assortiment van deze KNX-fabrikant op de steeds sneller groeiende Nederlandse markt voor woning- en gebouwautomatisering.

Zoals veel Italiaanse ondernemingen wil Eelectron zich nadrukkelijk onderscheiden op het gebied van design. "Opvallend in het assortiment zijn bijvoorbeeld de tasters, die in een groot aantal luxe afwerkingen verkrijgbaar zijn. Voor deze tasters is het zelfs mogelijkheid om de afdekkingen met een door de klant zelf ontworpen of geselecteerd design te laten bedrukken. Daarnaast zijn de tasters ook verkrijgbaar met een fraaie, volledige capacitieve glazen afdekking."

Naast de uitgebreide serie tasters van Eelectron, voegt Cosento met dit merk ook een compleet hotelmanagementpakket toe aan de Nederlandse KNX-markt. "Dit pakket bestaat onder meer uit cardreaders, cardholders en thermostaten die men stuk voor stuk rechtstreeks op KNX-bus kan aansluiten."

Cosento, sinds deze zomer lid van KNX Nederland, richt zich als importeur en leverancier in belangrijke mate op woning- en gebouwautomatisering en biedt de markt daarvoor diverse KNX-merken aan. Naast Eelectron worden ook de KNX-fabrikanten Divus, trivum, Bilton en MDT door Cosento op de Nederlandse markt vertegenwoordigt. Met de vertegenwoordiging van Eelectron komt het aantal KNX-fabrikanten dat binnen KNX Nederland actief is op vijftien.

www.knx-professionals.nl

 

Deel op Social Media

<< October 2014 >>
MonTueWedThuFriSatSun
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >