Nieuwe bestuursleden FMN


Nieuwe bestuursleden FMN
15-11-2014 8:30

Op donderdag 13 november benoemden de leden van de beroepsvereniging Facility Management Nederland (FMN) Mérette Niehof en Annet de Haas tot bestuurslid van de vereniging. Niehof wordt verantwoordelijk voor de portefeuille Leden en De Haas is benoemd tot bestuurslid Kennis.

Zij volgen respectievelijk Maybrit Admiraal (bestuurslid sinds het najaar van 2011) en Marcel Broumels (bestuurslid sinds voorjaar 2012) op.

De Haas,werkzaam als Hoofd van de afdeling Location Facilities van Wageningen UR: “Toen ik gevraagd werd voor de portefeuille Kennis in het bestuur van FMN heb ik niet lang hoeven denken. Ik wil graag meewerken in de verbinding van de vereniging met kennis in de markt en het verbreden en verdiepen van die kennis. Door mijn contacten in de universitaire wereld hoop ik daarin te kunnen toevoegen.”

Niehof, bij Sonos verantwoordelijk voor Facilities en Real Estate binnen EMEA: “Ik ben 15 jaar werkzaam in het facilitaire werkveld, voornamelijk binnen verschillende internationale organisaties. Wat mij triggert is de vraag hoe we op een voor leden waardevolle manier kunnen inspelen op maatschappelijke ontwikkelingen en trends.”

Het bestuur van FMN bestaat verder uit de volgende personen: Natalie Hofman (Croon Wolter & Dros Facilities) en voorzitter van FMN, Rafael Schreurs (Hectas), Rolf Nijdam (Saxion Hogeschool), Edwin Bodaan (Rabobank Vijfherenlanden), Werner Leenders (Leenders Facility Management) en Daniëlle Overweg (Masterkey Holding).

www.fmn.nl

<< November 2014 >>
MonTueWedThuFriSatSun
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >