FM2Share verder als coöperatie


FM2Share verder als coöperatie
28-11-2014 9:00

Vanaf heden gaan zelfstandige professionals binnen het brede vakgebied van Facility Management samen in een coöperatie, met de naam FM2Share. Zo profiteren zij naar eigen zeggen van collectiviteit van lidmaatschappen en marketingacties.

FM2Share ontstond 3 jaar geleden vanuit het zelforganisatieprincipe en is sinds 1 november 2014 FM2Share coöperatie UA. De groep bestaat uit vijftien samenwerkende professionals. "Het zijn 'game changers' met passie voor hun vak en actief op het gebied van facility management, hospitality, huisvesting, (bouw)techniek en training. Zij zijn allen ervaren, ieder met een eigen specialisme, goed opgeleide en ondernemende professionals die weten dat door samenwerken meer mogelijk is dan alleen."

Het bestuur van de coöperatie bestaat uit Brigitte de Haan, voorzitter, Marianne van der Ploeg, secretaris en penningmeester Michelle van Netten.

Met de actuele discussie over het rechtstreeks inhuren van een zzp ́er en mogelijk extra administratieve lasten voor opdrachtgevers heeft een partner van de coöperatie ook een troef in handen. De zzp ́er kan samen met de opdrachtgever kiezen het werk via het eigen bedrijf aan te bieden of via de coöperatie en dat tegen hetzelfde lage tarief. "We houden de overheadkosten laag. We willen dat de coöperatie voor ons werkt en niet tegen ons," aldus Brigitte de Haan.

Zelfstandige professionals slaan steeds vaker de handen ineen om zo sterker in de markt te staan. We leven in een tijd van economische veranderingen en dat vraagt om andere business modellen. Ook zzp ́ers zoeken naar mogelijkheden om hun marktpositie te verstevigen.

Deel op Social Media

<< November 2014 >>
MonTueWedThuFriSatSun
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >