Facilicom presenteert miniatuurkantoorpand


Facilicom presenteert miniatuurkantoorpand
05-12-2014 8:00

Woensdagmiddag 3 december heeft Paul Janssen, marketingdirecteur van facilitair dienstverlener Facilicom Services Group uit Schiedam, het eigen kantoorpand onthuld in de miniatuurwereld van Miniworld. De onthulling vond plaats in het bijzijn van nauw betrokkenen bij het project en eigen medewerkers van Facilicom. Het meest facilitaire pand van Nederland neemt ongeveer 1 vierkante meter in beslag van de 535 vierkante meter tellende miniatuurwereld. De overdekte familieattractie verwacht, met de kerstvakantie in het vooruitzicht, de komende paar weken veel bezoekers te mogen verwelkomen.

Waar het daadwerkelijke pand van Facilicom 15 bouwlagen telt, is de op schaal nagebouwde miniatuur zo’n 55 centimeter hoog. Dat maakt het gebouw het hoogste pand in de miniatuurhaven, die in Miniworld te bezoeken is aan het Rotterdamse Weena. Aan de miniatuur van het gebouw van Facilicom is 300 uur gewerkt, uren die door ruim 90.000 paar ogen per jaar zal worden beloond.

Over de samenwerking tussen Miniworld en Facilicom vertelt Paul Janssen meer: “We hebben een overeenkomst met Miniworld gesloten voor de bouw van het pand en het nabootsen van tien werkscènes van de divisies Breijer (bouw), Trigion (beveiliging), Gom (schoonmaak) en Tapwacht (service & techniek). Ook zijn er vier bestelbussen geplaatst in het landschap van Miniworld. Als echt Schiedams bedrijf in Groot Rotterdam zijn we zeer trots op deze samenwerking, die in ieder geval vastgesteld is voor 5 jaar.”

Miniworld Rotterdam is sinds 2007 een familieattractie in Rotterdam en mag zich de grootste overdekte miniatuurwereld van de Benelux noemen. Tweederde van de attracties is gewijd aan de Rotterdamse haven en het centrum van Rotterdam. Met 100 LED-lampen is het Facilicom-pand niet te missen.

www.facilicom.nl


Deel op Social Media

<< December 2014 >>
MonTueWedThuFriSatSun
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >