YNNO versterkt team 'Gedrag en Verandering'


YNNO versterkt team 'Gedrag en Verandering'
19-02-2015 14:01
YNNO versterkt zijn team gespecialiseerd in de gedragsmatige aspecten van nieuwe manieren van werken. Per heden is Pieter van der Laan tot partner van die adviesgroep benoemd en Vincent Cornelissen tot principal consultant.
 
Gedragsverandering is niet alleen de belangrijkste, maar ook de lastigste kant van een nieuwe manier van werken. Het belangrijkst, omdat menselijk gedrag het meest bepalend is voor de resultaten die een organisatie boekt. Het lastigst, omdat je het gedrag van mensen niet op dezelfde pragmatische manier kunt veranderen als huisvesting, faciliteiten en ICT-systemen. Van belang is dan ook te zorgen dat bij de overgang naar een nieuwe manier van werken voldoende rekening wordt gehouden met de irrationele, maar tot op zekere hoogte voorspelbare aspecten van gedragsverandering van management en medewerkers.
 
Pieter van der Laan (1972) is sinds 2003 werkzaam bij YNNO. Hij is specialist op het gebied van toekomstgericht huisvesten, waarbij nieuwe manieren van werken centraal staan. Zo begeleidt hij organisaties in uiteenlopende sectoren bij visie- en conceptontwikkeling. Daarnaast regisseert hij complexe implementaties van innovatieve werk- en researchomgevingen. Naast zijn huidige werkzaamheden zal Pieter binnen YNNO leiding gaan geven aan het team gedrag en verandering. 
 
Vincent Cornelissen (1967) zorgt er voor dat een nieuwe manier van werken in de haarvaten van de organisatie terecht komt. Hij ontwerpt en implementeert veranderprogramma’s. Een mix op maat van teamgerichte begeleiding, communicatie, training, praktische ondersteuning en inzet van HR instrumenten.
 
YNNO is actief als adviesbureau voor nieuwe manieren van werken. Diensten die YNNO aanbiedt, zijn: procesinnovatie, selectie en implementatie van ICT voor digitaal werken, ontwikkeling en implementatie van innovatieve kantoorconcepten in het kader van Het Nieuwe Werken en het bijbehorende project- en programmamanagement daarvoor. Het adviesbureau bedient klanten uit het bedrijfsleven, de financiële dienstverlening, de overheid en het onderwijs.

 
 
<< February 2015 >>
MonTueWedThuFriSatSun
1
2345678
9101112131415
16171819202122
232425262728

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >