Facilicom ziet marktaandeel groeien


Facilicom ziet marktaandeel groeien
21-04-2015 8:00

Facilicom Facility Solutions ziet zijn marktaandeel op het gebied van Integrated Facility Management het afgelopen jaar fors groeien. Vorige week mocht de grootste IFM-aanbieder van Nederland wederom een mooie naam aan zijn portfolio toevoegen: FrieslandCampina DOMO Beilen.

FrieslandCampina DOMO tekende een IFM-contract voor 3 jaar met 2 optiejaren. "Daarmee wordt door Facilicom wederom aangetoond dat het de standaard zet voor Integrated Facility Management in de Nederlandse facility managementmarkt", aldus een woordvoerder.

De dienstverlening van Facilicom voor FrieslandCampina DOMO zal bestaan uit operationele facilitaire diensten en de regievoering daarvan in de beveiliging, schoonmaak, catering, receptiediensten en postverwerking. Daarnaast is Facilicom verantwoordelijk voor kunstbeheer, het leveren van sanitaire artikelen en de binnenbeplanting.

Het contract wordt uitgevoerd volgens het Integrated Facility Management (IFM)-model van Facilicom. "Door de diensten vanuit één bedrijf integraal te leveren en aan te sturen, wordt een flexibelere dienstverlening en een hogere kwaliteit van dienstverlening gerealiseerd. Het IFM-model is een belangrijke pijler onder de dienstverlening van Facilicom."

Harold Hinfelaar, commercieel directeur van Facilicom Facility Solutions, is blij met deze nieuwe samenwerking met FrieslandCampina DOMO. "In dit contract maken wij maximaal gebruik van de unieke mogelijkheden die Facilicom biedt met zijn brede scope aan diensten. Er is veel belangstelling in de markt en wij verwachten in de komende tijd meer van dergelijke projecten aan te nemen."

"Vorig jaar bleek uit intern onderzoek eveneens dat bij organisaties waar wij geïntegreerd facility management hebben geïntroduceerd, de klanttevredenheid significant vergroot werd. Dit naast de synergievoordelen die een dergelijk contract met zich meebrengt", vertelt Harold Hinfelaar. "Facilicom is in Nederland dé enige echte leverancier van Integrated Facility Management omdat wij alle facilitaire diensten als schoonmaak, beveiliging, catering en management in huis hebben."

www.facilicom.nl

Deel op Social Media 


 

<< April 2015 >>
MonTueWedThuFriSatSun
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >