E-book van Veldhoen over HNW


E-book van Veldhoen over HNW
22-06-2015 8:30

Erik Veldhoen is één van de aanjagers geweest van HNW in Nederland. Recentelijk verscheen er een e-book over de bezigheden van zijn bedrijf op het gebied van HNW.

"Het bedrijfsleven in binnen- en buitenland is een kwart eeuw na de introductie van het fenomeen uiterst enthousiast over de effecten van het Nieuwe Werken", aldsu een woordvoerder van Veldhoen. "Dat Nieuwe Werken beperkt zich niet tot het creëren van een nieuwe werkomgeving met flexplekken en thuiswerken, maar spitst zich steeds nadrukkelijker toe op verbetering van samenwerking binnen bedrijven en bij overheden. Dat blijkt uit het e-book 'Samenwerking; de sleutel naar de toekomst', dat officieel gepresenteerd is tijdens een bijeenkomst met vertegenwoordigers van het bedrijfsleven en overheid.

Het e-book is geproduceerd bij gelegenheid van het 25-jarig bestaan van Veldhoen + Company. In die kwart eeuw heeft het adviesbureau vele honderden bedrijven en overheden geadviseerd en geassisteerd bij de introductie van HNW. "In het e-book geven CEO’s en managers van wereldwijd opererende concerns, maar ook topfunctionarissen van de overheid in een reeks boeiende en openhartige vraaggesprekken hun oordeel over het Nieuwe Werken. Met fascinerende quotes en filmfragmenten."

"Uit die interviews wordt duidelijk dat Het Nieuwe Werken bij de juiste toepassing muren binnen organisaties slecht en tot een betere samenwerking leidt. Of beter nog: saamhorigheid. Het wij-gevoel waaruit elke organisatie kracht en innovatie put en de toekomst in huis haalt."

www.veldhoencompany.com/nl/e-book/

Deel op Social Media 

<< June 2015 >>
MonTueWedThuFriSatSun
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >