Benchmark XL-evenement op stapel


Benchmark XL-evenement op stapel
23-10-2015 8:30

Voor het vierde achtereenvolgende jaar organiseren Colliers International Corporate Solutions (CICS, voorheen AOS Group) en de Netherlands Facility Cost Index (NFC), het grootste benchmark event van Nederland. Benchmark XL 2015 vindt plaats op maandag 9 november  in De Glazen Ruimte te Maarssen.

Het jaarlijkse evenement heeft inmiddels een vaste plaats verworven in de agenda’s van benchmarkende professionals. Ruim 120 relaties ontmoeten elkaar in een programma van wederzijds kennis delen, leren en verbeteren.

Ieder jaar worden tijdens Benchmark XL de Facilitaire Benchmark Awards uitgereikt in twee categorieën: de ‘Beste Integrale Prestatie’ en de ‘Meest Verbeterde Deelnemer’. Een deskundige jury beoordeelt de prestaties van de genomineerde bedrijven. Vorig jaar werden deze prestigieuze prijzen uitgereikt aan IBM en apg. De genomineerden voor de Benchmark Awards 2015 in alfabetische volgorde zijn:in de categorie ‘Beste Integrale Prestatie’ : IBM, Randstad, Tilburg University; en in de categorie ‘Meest Verbeterde Deelnemer’ : DLL, Universiteit Utrecht, Wageningen UR.

Een ander hoogtepunt is de jaarlijkse presentatie van de Europese Occupier Cost Index (OCI). CICS presenteert hier de editie 2015 van de kantoorkosten per fte voor de belangrijkste Europese landen op basis van de nieuwe Europese facilitaire norm NEN-EN 15221. De Occupier Cost Index geeft inzicht in de internationale kostenverhoudingen van kantoren voor de Europese markt.

Benchmark XL 2015 begint met het voor sommigen reeds bekende Facilitair Café, waar prikkelende stellingen met elkaar worden besproken en deelnemers hun visie hartstochtelijk kunnen bepleiten. Na de plenaire sessie volgen acht verdiepingssessies over verschillende onderwerpen, elk onder leiding van een ervaren expert. Na de lunch en de middagronde met sessies reiken we de Facilitaire Benchmark Awards uit, gevolgd door de presentatie van de Europese Occupier Cost Index. We sluiten de dag af met een gezamenlijke borrel.

www.colliers.com

Deel op Social Media 

<< October 2015 >>
MonTueWedThuFriSatSun
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >