Jalema sponsort schermvereniging


Jalema sponsort schermvereniging
28-06-2016 8:30

Jalema heeft zich op 8 juni officieel als hoofdsponsor aan schermvereniging d’Artagnan verbonden. De Nederlandse fabrikant van kantoorartikelen en oplossingen op het gebied van fysiek informatiemanagement gaat een verbintenis van drie jaar aan met de schermvereniging.

Jalema draagt de schermvereniging een warm hart toe en ondersteunt de ambitie van d’Artagnan om jonge spelers enthousiast te maken voor de schermsport, aldus Joan Westendorff, directeur van Jalema. Joan Westendorff is zelf ook jarenlang actief lid geweest van de schermvereniging d’Artagnan.

De schermsport is niet alleen een mooie en elegante sport. Veel in deze sport kun je vertalen naar begrippen als ‘effectief’, ‘doeltreffend’ en ‘anticiperend’. Het zijn deze begrippen die Jalema in haar communicatie naar haar relaties ook veel toepast voor wat betreft haar productenpakket en dienstverlening.

De sponsoring maakt het voor d’Artagnan onder andere mogelijk om ieder jaar het succesvolle vlaaientoernooi voort te zetten, verklaart Mark Heijdt. Mark Heijdt: “We zijn bijzonder trots dat Jalema als partner onze schermclub sponsort om deze topsport te kunnen bedrijven. Het is belangrijk om deze club met grote ambities professioneel op de kaart te zetten. Dat doen we met behulp van logo’s op de tenues en loper en het geven van clinics.”

www.jalema.nl

Deel op Social Media 

<< June 2016 >>
MonTueWedThuFriSatSun
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >