Noordhuis beste bedrijf in B2B Kantoorvakhandel


Noordhuis beste bedrijf in B2B Kantoorvakhandel
17-11-2016 12:37

Noordhuis is door het Nationale Business Succes Award Instituut uitgeroepen tot winnaar 2016 in de categorie Kantoorvakhandel. Het bedrijf heeft zich volgens de Nominatiecommissie ontwikkeld tot een toonaangevende organisatie met een zeer sterke positionering en een uitstekende reputatie. ‘Noordhuis weet zijn enorme vakkennis te combineren met een innovatieve aanpak, waardoor het zeer hoog scoort op klanttevredenheid. Een prachtig bedrijf met een indrukwekkende historie.’

"Ooit begonnen als een traditionele winkel van kantoorartikelen – de pennen en de blocnotes – is Noordhuis inmiddels uitgegroeid tot een prachtige full-service dienstverlener met een uniek dienstenaanbod", stelt Robert Zwaan, hoofd van de dagelijkse Nominatiecommissie. "Kantoorinterieur, presentatieapparatuur, kantoormachines, office supplies en ICT-diensten; het gehele gamma is er te vinden. Tevens helpt Noordhuis klanten bij het managen van hun belangrijkste facilitaire zaken, zodat zij zich kunnen wijden aan hun corebusiness. Een concept dat steeds verder wordt ontwikkeld en extra toegevoegde waarde oplevert voor bedrijven en instellingen – klanten die Noordhuis compleet kan ontzorgen."

Deskundigheid en hechte persoonlijke contacten worden door alle opdrachtgevers als het meest waardevolle ervaren. Dat is ook wat Noordhuis uitstraalt. Zwaan: "Dus geen cash&carry outlet zoals Staples of Makro, maar een dienstverlener waar persoonlijke aandacht de belangrijkste waarde in het salestraject is. Het zoeken naar interessante en rendabele oplossingen voor de behoeftes van cliënten is dan ook waar men hier dagelijks mee bezig is. Is dat niet de voornaamste waarborg voor je continuïteit?"

www.noordhuis.nl


Deel op Social Media

 


<< November 2016 >>
MonTueWedThuFriSatSun
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >