PET-flesvrij flexibel werken


PET-flesvrij flexibel werken
30-08-2017 8:30

TSH Collab in Amsterdam is een nieuwe co-working space - in het gebouw van de voormalige Club Trouw - voor creatieve ondernemers en start-ups die meer uit hun werkomgeving willen halen. PET-flessen zijn er streng verboden.

"In deze Complete Connected Community doe je inspiratie op en heb je talrijke faciliteiten tot je beschikking: sporten met korting bij de Vondelgym, ontspannende yoga-sessies aan je desk en ieder moment van de dag verse maaltijden bij restaurant The Pool met de bruisende studentenvibe van The Student Hotel om de hoek", aldus de initiatiefnemer The Student Hotel.

"Met TSH Collab brengt The Student Hotel naast studenten, toeristen en zakenreizigers nu ook ondernemers en professionals bij elkaar in een designomgeving waar zij samen kunnen studeren, werken, logeren, eten en ontspannen. Het resultaat is een inspirerende omgeving die samenwerking en het uitwisselen van ideeën stimuleert."

Het hele jaar door vinden er tevens sociale evenementen plaats, zoals workshops, paneldiscussies en feesten. De maandelijkse ‘Creative Mornings’ zijn bijvoorbeeld ontbijtsessies voor de creatieve community. "Daarnaast is het ook mogelijk voor leden om zelf een kennissessie te organiseren in het Auditorium dat plaats biedt aan 150 personen. Mede door deze evenementen is TSH Collab de ideale plek om nieuwe contacten te leggen."

Volgens The Student Hotel is TSH Collab de eerste PET-fles vrije co-working space ter wereld
"TSH Collab zit ook maatschappelijk gezien niet stil: in samenwerking met Dopper wil TSH Collab de eerste PET fles vrije co-working space worden door PET-flessen te verbieden in de co-working spaces en in plaats daarvan herbruikbare Dopper flessen aan te bieden. Hiermee, alsmede door de diverse kennissessies die georganiseerd worden, wil TSH Collab bewustzijn creëren omtrent de acht miljoen (!) metriek plastic afval dat jaarlijks in de oceaan terechtkomt."

The Student Hotel Amsterdam City biedt flexplekken, maar ook vaste werkplekken, kantoren, ontmoetingsruimtes en een auditorium. "De werkruimtes bieden alle voorzieningen die maken dat je iedere ochtend met plezier naar je werk vertrekt. Zo is het inspirerende interieur ontworpen door designbureau Ninetynine, met zowel diverse stilteruimtes als overlegcabines, en is er de hele dag onbeperkt fair trade koffie. Ook aan de standaard musthaves voor een goed functionerende werkplek is gedacht, zoals een supersnelle WiFi-verbinding, een receptie, ontmoetingsplekken en vergaderruimtes. Nachtelijke, productieve uitspattingen behoren bovendien tot de mogelijkheden met 24/7 toegang tot alle faciliteiten."

TSH Collab-pakketten zijn beschikbaar vanaf 210 euro per maand voor een flexplek. Tot de opties behoren speciale werkplekken vanaf 300 euro per maand, en privékantoren voor 1-4 personen en 1-6 personen. Leden kunnen ook gebruikmaken van zogenaamde mini classrooms voor 20 euro per uur.
TSH Collab Amsterdam City is gevestigd op de Wibautstraat in het gebouw van voormalige Club Trouw, te midden van trendy cafés en bars. "Daarnaast is de locatie goed bereikbaar, zowel per openbaar vervoer als per auto." TSH Collab opent binnenkort tevens in Amsterdam West, Rotterdam en Den Haag.

www.thestudenthotel.com
 

Deel op Social Media
<< August 2017 >>
MonTueWedThuFriSatSun
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >