Circulair paviljoen bij ABN Amro


Circulair paviljoen bij ABN Amro
05-09-2017 8:30

ABN Amro opent binnenkort het circulaire paviljoen Circl. Vanaf 9 september 2017 zijn het paviljoen en daktuin in Amsterdam vrij te bezoeken. het paviljoen moet een stimulerende rol krijgen in het bevorderen van de circulaire economie.

Circl is een nieuw paviljoen aan de Zuidas. "Een plek die ABN AMRO heeft gecreëerd om de opgedane kennis over circulariteit te delen en klanten daar goed over te kunnen adviseren", aldus een woordvoerder. "En verbinding te maken. Met klanten, collega’s, belangstellenden, buurtbewoners, voorbijgangers. Een gebouw dat volgens duurzame en circulaire principes is gebouwd."

Circl is energiezuinig en demontabel ontworpen, om zo min mogelijk impact op de planeet te maken. Veel onderdelen van Circl hebben al een leven achter de rug. Andere grondstoffen - van het hout van de constructie tot het aluminium van de gevelpanelen - kunnen in de toekomst worden hergebruikt. "Circl is bovendien een living lab, waar iedereen met goede ideeën over duurzaamheid en circulariteit de ruimte kan krijgen."

Van 6 tot en met 9 september wordt de openingsweek van Circl gehouden. "Tijdens de openingsweek kun je Circl komen ervaren: van lezingen en debatten tot kunst en optredens. We zijn een ontmoetingsplek voor de buurt, de maatschappij en het bedrijfsleven. Daarom is er tijdens de openingsweek voor ieder wat wils: van kids tot kunstliefhebber. De hele week staat in het teken van ontmoeten en verbinden, want alleen samen kunnen we de beweging naar een circulaire economie maken."

www.circl.nl


Deel op Social Media<< September 2017 >>
MonTueWedThuFriSatSun
123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >