Nieuws


06-03-2017 8:30

Binnenkort wordt in Den Bosch het ErfgoedEvent gehouden. Het evenement dat van 5 tot en met 7 april gehouden wordt is de opvolger van de Restauratiebeurs.

Aanbieders van producten en diensten voor de totale erfgoedsector reageren volgens de beursorganisatie positief op de opvolger van de Nederlandse Restauratiebeurs: ErfgoedEvent 2017. "Exposanten zijn enthousiast over de verbreding van het aandachtsgebied in de culturele sector, de cross-overs met design en de facilitaire museale wereld en de kansen die deze bredere scope hen biedt. Ook de positionering van ErfgoedEvent als vakevenement wordt van harte ondersteund."

Volgens de beursorganisatie is er vanuit exposantenhoek veel belangstelling voor het evenement. Tal van nieuwe deelnemers meldden zich aan. Belangstellende bedrijven moeten zich snel aanmelden, want de beursvloer is bijna vol.

"De opvolger van de Nederlandse Restauratiebeurs wordt een nieuw en verfrissend vakevenement voor de totale erfgoedsector. Met een brede scope: van roerend tot onroerend, van materieel tot immaterieel en met bijzondere aandacht voor cross-overs met nevensectoren als design en de facilitaire museale wereld. ErfgoedEvent 2017 wordt daarmee dé plek waar erfgoedprofessionals elkaar ontmoeten. Waar waardevolle kennis wordt gedeeld en inspirerende ideeën worden uitgewisseld en waar bestaande contacten worden bestendigd en nieuwe contacten worden gelegd."

www.erfgoed-event.nl

Deel op Social Media

 

 

06-03-2017 8:30
Hoe ziet het kantoor van de toekomst eruit? Die vraag staat centraal in het kantoor van de toekomst van Living Tomorrow in Vilvoorde (B). Interface, marktleider op het gebied van tappijttegels, en inrichter Bene organiseren een bijeenkomst met diverse presentaties over 'innovatie op de werkplek'.
 
Onze manier van werken verandert in hoog tempo. Daardoor heeft het kantoor in de afgelopen jaren al een metamorfose ondergaan. Het ziet ernaar uit dat die wijzigingen de komende jaren nog veel ingrijpender worden. Living Tomorrow gunt de bezoekers een blik in ‘Office of the Future’.
"Flexwerken en mobiele technologie hebben onze bereikbaarheid en daarmee het aanzien van kantoren in korte tijd sterk veranderd", aldus een woordvoerder. "Architecten, designers en leveranciers van bijvoorbeeld vloeren, meubilair en wanden maken overuren om deze veranderingen vorm te geven. Vooral productiviteit en welzijn staan in de belangstelling: ontspannen medewerkers zijn productiever en energieker."
 
Over deze fundamentele veranderingen houden Living Tomorrow, kantoorinrichter Bene en Interface op 7 maart 2017 een gezamenlijke presentatie. Het programma ziet er als volgt uit:
15.00 uur Welkom bij Living Tomorrow
15.15 uur “The Office of the Future”, presentaties van Living Tomorrow, Bene & Interface
16.15 uur Vision Tour door Living Tomorrow, zodat u inspiratie over de toekomst kunt opdoen
17.30 uur Cocktails & bites
 
Sprekers zijn Geanne van Arkel (Hoofd Duurzame Ontwikkeling bij Interface), Stefan Geerkens (Managing Director bij Bene) en Patrick Aertsen (COO bij Living Tomorrow). De bijeenkomst vinmdt plaats in Living Tomorrow aan de Indringingsweg 1 in Vilvoorde (België). Het programma is gericht op architecten, interieurarchitecten, designers en journalisten. Deelname is gratis.

www.livingtomorrow.com

Deel op Social Media<< March 2017 >>
MonTueWedThuFriSatSun
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >