Nieuws


10-04-2018 7:54

Canon EMEA, een internationale leverancier van imaging-technologie en -services, heeft Yuichi Ishizuka benoemd als nieuwe President en CEO voor Canon in Europa, het Midden-Oosten en Afrika (EMEA). Ishizuka treedt in de voetsporen van Rokus van Iperen, die na 6 jaar aan het roer van Canon EMEA te hebben gestaan, met pensioen gaat.Rokus van Iperen, scheidend CEO van Canon EMEA en Senior Managing Executive Officer van Canon Inc., werd in 2012 benoemd tot President en CEO van Canon Europe na een langdurige carrière bij Océ N.V. Hij was na zijn aantreden verantwoordelijk voor een soepele integratie van Océ in de Canon-organisatie. Hierna gaf hij leiding aan verschillende andere belangrijke acquisities als fundament voor de strategie van Canon op het gebied van digitalisering. Van Iperen schreef ook de ontwikkeling van een portfolio met een focus op hoogwaardige en innovatieve oplossingen op zijn naam. Hiermee legde hij de basis voor nieuwe activiteiten in veelbelovende groeimarkten, zoals Network Visual Solutions (NVS).

Yuichi Ishizuka, hiervoor President en COO van Canon in de Verenigde Staten, heeft op 1 april zijn verantwoordelijkheden als President en CEO van Canon EMEA op zich genomen. Hij leidt nu een organisatie die actief is in meer dan 120 landen, ruim 18.000 medewerkers in dienst heeft en jaarlijks voor een kwart bijdraagt aan de wereldwijde omzet van Canon.Ishizuka, tevens een van de Managing Executive Officers van Canon Inc., is verantwoordelijk voor het versterken en uitbreiden van de kernactiviteiten van Canon EMEA. Ook zal hij voortbouwen op de expertise van Canon op het gebied van imaging, met als doel deze in nieuwe markten in te zetten, zoals NVS, industriële systemen en commercial printing. Ishizuka beschikt over  een ruime expertise en internationale ervaring. Zo bekleedde hij verschillende leidinggevende posities bij Canon en gaf hij leiding aan de activiteiten in Noord-, Centraal- en Zuid-Amerika en in Japan. Zijn nieuwe functie is zijn eerste benoeming in Europa.

"Canon is een sterke leider in zowel de zakelijke als de consumentenmarkt voor imaging met miljoenen klanten in heel EMEA: de regio waar we vorig jaar vierden dat we er al 60 jaar actief zijn”, vertelt Ishizuka. “Ik ben zeer vereerd dat ik leiding mag geven aan dit team in een nieuwe fase van innovatie en groei: een zeer uitdagende en dynamische tijd voor ons bedrijf."


www.canon.nl

Wij begroeten u graag op de vakbeurs & congres Materials 2018, 30 en 31 mei, in Veldhoven!
 
 
Materials 2018
- Datum: Woensdag 30 mei en donderdag 31 mei, van 9.30 tot 17.00 uur 
- Locatie: NH Conference Centre Koningshof in Veldhoven
- Organisatie: Mikrocentrum
- 75 exposanten
- 40 lezingen
- Experience Areas met live demo’s
- Gratis entree voor bezoekers
- www.materials.nl
 
Over Mikrocentrum
Met de kernpunten opleiden, ontmoeten en ondernemen wil Mikrocentrum als onafhankelijke kennisinstelling een bijdrage leveren aan het verbeteren van technische processen en bedrijfsprocessen van bedrijven die als OEM’er of toeleverancier actief zijn in de technologische maakindustrie en de procesindustrie in Nederland en België. Mikrocentrum realiseert dit door het organiseren van bijeenkomsten waar de combinatie van kennisoverdracht en kennisnetwerken centraal staat. De belangrijkste activiteiten zijn de talrijke Mikrocentrum opleidingen (LBO/MBO/HBO), diverse evenementen en de coördinatie van het High Tech Platform, waarbij 600 hightech bedrijven zijn aangesloten. Jaarlijks nemen 5.000 bedrijven en 20.000 personen deel aan activiteiten van Mikrocentrum. 
 

 

Deel op Social Media


<< April 2018 >>
MonTueWedThuFriSatSun
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >