Nieuws


10-09-2019 8:00

Binnenkort wordt voor de tweede maal het Healthy Workspace-symposium gehouden. het evenement vindt op 28 november plaats iop een nog te bepalen locatie in midden-Nederland.

"Gezond werken in een gezonde werkomgeving is voordelig voor de werknemer en werkgever", aldus een woordvoerder. "Dit heeft voor beide partijen een positief effect op de levensverwachting, geluk, productiviteit, kosten, toewijding, imago en binding." 

Healthy Workplace doet inmiddels 3 jaar onderzoek naar gezond werken met het uitdagende doel voor ogen: 'Duurzame gedragsverandering van kenniswerkers'. Dit is tevens het thema voor het tweede Healthy Workplace-symposium.

Het symposium is bedoeld voor facility-, HR-professionals en andere geïnteresseerden in gezond gedrag en werkomgeving. Zij worden gedurende een middagprogramma geïnformeerd over de onderzoeksresultaten van de Healthy Workplace. Ook zijn er lezingen van externe sprekers en interactieve workshops over gezond gedrag en werkomgeving.

Healthy Workspace is een innovatiewerkplaats die werd opgezet door de projectpartners: Menzis, ENGIE, Planon, Measuremen, Health2Work en Hanzehogeschool Groningen.

https://healthy-workplace.nl/


Deel op Social Media
10-09-2019 8:00

 

 

HMC-student Guus van Velthuijsenheeft een ‘medal of excellence’ in Rusland. Hij kreeg de 'plak' in het kader van de wereldkampioenschappen voor beroepen, de WorldSkills in het Russische Kazan.

HMC’er Guus van Velthuijsen deed samen met 30 andere studenten uit de hele wereld mee aan de wedstrijd meubelmaker. Guus behaalde de vijftiende plaats en een ‘Medal of Excellence’ met maar liefst 703 punten. De ‘Medal of Excellence’ betekent dat hij bovengemiddeld gescoord heeft.

Samen met vriendin en oud-student van het HMC Laura Bosman gaat Guus verder met eigen bedrijf www.velthout.nl

Deel op Social Media<< September 2019 >>
MonTueWedThuFriSatSun
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >