Nieuwe CEO Keijsers Interiors


Nieuwe CEO Keijsers Interiors
10-04-2019 8:30

Per 1 april 2019 is Willem Hoefakker aangesteld als de nieuwe CEO van interieurbouwer Keijsers Interiors. Hoefakker volgt daarmee Ton van der Velden op. Met Willem Hoefakker aan de leiding gaat er volgens het bedrijf een nieuwe wind waaien binnen Keijsers Interiors en wordt de bedrijfsstrategie aangepast. 

"Als multinational op het gebied van complete interieurbouw voor grote nationale én internationale bedrijven en instanties is een volgende fase aangebroken waar nieuw elan noodzakelijk is om de groei ambities van Keijsers Interiors te verwezenlijken", aldus het bedrijf.

Hoefakker heeft zijn sporen verdiend bij diverse internationale meubel multinationals. Samen met Eli van Beekveld – huidige COO bij Keijsers Interiors - heeft Hoefakker een heldere visie en strategie neergelegd hoe de organisatie de komende jaren kan gaan excelleren.

Het bedrijf van Hoefakker – De Projectgroep B.V. – gaat nauw samenwerken met Keijsers Interiors. "Qua know-how, kennis, aanpak en uitvoering worden de krachten van projectinrichting én interieurbouw gebundeld en gaan de bedrijven elkaar versterken waar mogelijk. Met behoud van eigen identiteit en authenticiteit, alsmede eigen personeel, klanten en new business relaties."

“Wij blijven wie we zijn en al onze medewerkers zetten zich voor 100% in voor de hoge kwaliteit die ons beider bedrijven voorstaan! We gaan met volle kracht vooruit en gaan onze clientèle verder uitbreiden. Onze doelgroepen verbreden. Onze specialiteiten nóg beter benutten”, zegt Hoefakker enthousiast.

www.deprojectgroep.nl


Deel op Social Media
<< April 2019 >>
MonTueWedThuFriSatSun
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >